SAMTRYGG

Samtrygg grundades 2013 för att vara en hjälpande hand i den snåriga andrahansmarknaden. Företaget grundades för att skapa bättre villkor på en dysfunktionell marknad och samtidigt bli en naturlig mötesplats för människor som efterfrågar en trygg och smidig andrahandsuthyrning. Trots andrahandsmarknadens omfattande problematik ser Samtrygg en möjlighet till förändra förutsättningarna och se till att fler både kan hyra och hyra ut tryggt och säkert. 

Seniorrabatt Samtrygg

Andrahansmarknaden för bostäder kan vara en riktig djungel. Vad är det som gäller egentligen? Alla frågetecken rätas dock ut hos Samtrygg och vänder du dig till de när du avser att hyra ut eller själv hyra en lägenhet så kan du som är 55+ få en seniorrabatt som underlättar ännu mer ekonomiskt. 

Pensionärsrabatt Samtrygg

Har du annat boende och kanske lust att flytta till sommarhuset permanent på äldre dagar? I så fall kan du behöva hjälp att hyra ut ditt andra boende och det gör du på ett bra sätt hos Samtrygg. Som pensionär har du dessutom tillgång till pensionärsrabatt.