SEMBO

Sembo har i över 30 år jobbat hårt på att uppfylla miljontals resenärers drömmar. Sembo erbjuder säkra bokningar till garanterat lägsta pris. Sembo erbjuder över 300 000 boenden inklusive deras egna noga utvalda hotell, hus och lägenheter. Men det slutar inte där. Genom Sembo finns det även möjlighet att boka flygbiljetter, färja, hyrbil och transfer och med det uppfyller företaget alla resebehov som kunderna eftersträvar.

[wd_hustle id=”optin-1″ type=”embedded”/]

Seniorrabatt Sembo

Att boka resor och boende kan vara krångligt och förenat med vissa svårigheter. Gör du det hos Sembo kan du som fyllt 55+ få seniorrabatt som gör att du sparar pengar jämfört med ordinarie pris. Pengar som du kan lägga på andra saker. Glöm därför inte den seniorrabatt du har rätt till när du vänder dig till Sembo när du avser att göra resor till när eller fjärran.

Pensionärsrabatt Sembo

Som pensionär kan det vara avkopplande och rogivande att resa bort en vecka eller bara över en helg. Hos Sembo finns allt du som pensionär behöver för att få en lyckad resa och kunna boka allt du behöver på ett och samma ställe. Därför är det extra bra att du som pensionär dessutom har tillgång till pensionärsrabatt när du bokar resor hos Sembo. Pensionärsrabatten som du har tillgång till gör att du kan boka till ett billigare pris än ordinarie pris.