Som senior, 55+ kan du få fina seniorrabatter på allt från resor, mobiltelefoni, elavtal, hälsa, hus & hem, nöjen och mycket, mycket mer. Håll utkik på sajten för att ta del av de rabatter som du som senior 55 eller äldre kan få ta del av. Det finns många företag som ger rabatter för seniorer och som gör att du kan spara mycket pengar.
Läs mer om rabatt för senior 55 år eller äldre

Senior rabatter

Glöm inte att du som senior kan få rabatter på exempelvis resor, mobiltelefoni och elavtal. Här på hejsenior.se kan du hitta flera företag som ger rabatter för just seniorer. Senior är du som fyllt 55+ och seniorrabatt gör att du får billigare pris än det ordinarie när du avser att köpa något oavsett om det är en hotellvistelse eller en matkasse eller medicin. Som senior kan det alltid vara bra att få rabatt som gör att du kan spara pengar som du kan använda till andra saker i livet som att förnya din trädgård eller att införskaffa saker och ting till hemmet. Eller kanske köpa något till barnbarnen. Det finns många möjligheter att välja på och det är bara din fantasi som sätter gränserna.

Rabatt senior

Många företag erbjuder fina rabatter på deras varor, produkter och tjänster. Om du vill åka buss utomlands så finns det exempelvis researrangörer som du kan vända dig till och där du som senior kan få rabatt när du köper en resa eller en hotellvistelse. Och detsamma gäller exempelvis om du behöver ett nytt mobilabonnemang från någon mobiloperatör. Det kan vara svårt att hitta rätt i den djungel som finns av abonnemang och företag som har mobiltelefoni. Oavsett vilket så är det då bra att känna till den seniorrabatt som finns att tillgå.

Seniorrabatt

Som 55+ har du tillgång till seniorrabatt oavsett om du gör ett besök hos Gekås i Ullared eller behöver något från apoteket. Även i en vanlig matvaruaffär finns det möjlighet att få seniorrabatt på dina inköp och den rabatten gör att du som är senior får en viss procent reducerad på kostnaden av ditt köp. Därför är det bra att känna till för dig som är senior att det finns seniorrabatt att tillgå och du kan med fördel ta dig en titt här på hejsenior.se för att se vilka företag som erbjuder det för det du avser att köpa. Och det oavsett om det gäller resor, mobiltelefoni, hälsa, elavtal och nöjen.

Rabatter för seniorer

Som äldre kan det vara kämpigt med ekonomin – pensionen kanske inte räcker till det man önskar att den borde räcka till men då är det bra att känna till att det finns rabatt för seniorer, så kallad seniorrabatt som du som är 55+ kan utnyttja hos många företag över hela landet. Vi har här på hejsenior.se massor av erbjudanden från företag som tagit fram seniorrabatter som ska passa för så många som möjligt. Det finns många alternativ att välja på för dig som är senior och förhoppningsvis hittar du något som passar just dig.

Rabatt för senior 55 år eller äldre

55 år eller äldre är den ålder som gäller för att få rabatter genom din ålder. Det är för dig som vill sätta lite guldkant på tillvaron på äldre dagar som seniorrabatter tagits fram och som en sorts belöning för allt du har åstadkommit i livet. Och dessa rabatter gör att du inte behöver betala ordinarie pris, utan det finns pengar att spara på olika abonnemang eller enstaka inköp. Hejsenior.se finns här för dig som en hjälp för att hitta just det du söker och detta till ett billigare pris än det ordinarie.

POPULÄRA SENIORRABATTER

Euroflorist logo
Betyg
5/5
Apotek Hjärtat logo
Betyg
5/5
Hallon logo
Betyg
5/5

Hitta din seniorrabatt filtrera kategori.

Filtrera rabatter på varumärke.

Gå direkt till veckans seniorrabatt.

Veckans seniorrabatt

Välj mellan 40 olika rätter varje vecka och lägg till livsmedel som förhöjer dina smak- och matlagningsupplevelser! Du får 30% rabatt på dina två första matkassar upp till 589kr. Gäller endast nya kunder. Erbjudandet är giltigt t.o.m. 7 augusti och leveranser t.o.m. 30 september.

Rabattkod: NYKUND_SOMMAR_2021

Samarbetsföretag

VARUMÄRKEN

Pensionsmyndigheten Logo Våra Varumärken
Kronans Apotek logo
Linas Matkasse Logo Varumärken
Mat - se logo våra varumärken HejS
Bokus Logo Varumärken
Telenor Logo Varumärken
Åhlens Logo Varumärken

BookBeat: 40-dagar gratis prova-på-erbjudande!

Betyg
5/5

RABATTER FÖR SENIORER

Haupt lakrits

15% rabatt på Haupt Lakrits!

Betyg
5/5
Rabattkod: hejsenior

Handla riktigt god lakrits som en gåva till någon eller till dig själv
Bellpal

BellPall: 3 månader fritt abonnemang!

Betyg
5/5
Rabattkod: hejsenior

Genom en smart teknik känner klockan av ett eventuellt fall.
odla

Upp till 40% rabatt på grönsaks- & kryddväxter!

Betyg
5/5
Odla dina egna solmogna grönsaker och favoritkryddor att avnjuta till sommaren.