Som senior, 55+ kan du få fina seniorrabatter på allt från resor, mobiltelefoni, elavtal, hälsa, hus & hem, nöjen och mycket, mycket mer. Håll utkik på sajten för att ta del av de rabatter som du som senior 55 eller äldre kan få ta del av. Det finns många företag som ger rabatter för seniorer och som gör att du kan spara mycket pengar.
Läs mer om rabatt för senior 55 år eller äldre

Senior rabatter

Glöm inte att du som senior kan få rabatter på exempelvis resor, mobiltelefoni och elavtal. Flera företag ger rabatter för seniorer som du som 55+ kan spara mycket pengar på. På sajten finns rabatter från flera företag som gör att du som senior får seniorrabatt vid köp hos dessa.

Rabatt senior

Vill du spara pengar som senior och är 55+? Det finns många rabatter att ta del av för sig som senior och där det finns mycket pengar att spara genom att nappa på rabatterna som finns hos flera företag. Det rör sig om allt från resor till mobiltelefoni, hälsa, elavtal och nöjen.

Seniorrabatt

Drömmer du en resa långt bort? Du vet väl att flera företag har seniorrabatt för dig som fyllt 55? Som senior kan du ta del av rabatter på nöjen, resor, elavtal, hälsa och mobiltelefoni för att ta några exempel.

Som Senior kan det vara betydelsefullt att få rabatter på olika varor, produkter och tjänster som erbjuds men det kan vara svårt att hålla reda på alla rabatter som finns. Det är därför som hejsenior.se finns som en samlande kraft för rabatter både för seniorer och pensionärer. Rabatt för dig som pensionär är något du kan utnyttja när du blivit klassad som pensionär oavsett om du nått upp pensionsåldern 65 år eller inte. Har jag som pensionär rabatt på något, kanske du undrar ibland? Och jovisst har du det. Det finns många olika företag och bolag som gör det och här hos hejsenior.se behöver du inte leta länge för att hitta en rabatt som passar för dig som senior.

Rabatter för seniorer

Det kan vara dyrt med nöjen men som senior kan du ta del av de rabatter för seniorer som finns att tillgå. Spara pengar du som är 55+ på just nöjen, mobiltelefoni, elavtal, resor och hälsa.

Rabatt för senior 55 år eller äldre

Som senior, 55 år eller äldre kan du ta del av många förmånliga rabatter när det gäller resor, elavtal, hälsa och nöje för att ta några exempel i mängden.

POPULÄRA SENIORRABATTER

Apotek Hjärtat logo
Betyg
5/5
Adlibris Logo
Betyg
5/5
Hello fresh logo
Betyg
5/5

Hitta din seniorrabatt filtrera kategori.

Filtrera rabatter på varumärke.

Gå direkt till veckans seniorrabatt.

Veckans seniorrabatt

JUST NU 44kr I MÅNADEN!

Varför binda upp sig i långa abonnemang? Behövs verkligen fakturor? Varför ska något så enkelt som att ringa, messa och surfa vara så krångligt?
Samarbetsföretag

VARUMÄRKEN

Pensionsmyndigheten Logo Våra Varumärken
Kronans Apotek logo
Linas Matkasse Logo Varumärken
Mat - se logo våra varumärken HejS
Bokus Logo Varumärken
Telenor Logo Varumärken
Åhlens Logo Varumärken

FLER MED SENIORRABATT

InkClub: 10% rabatt på allt!

Betyg
5/5

Linas: Få 30% rabatt på de två matkassarna!

Betyg
5/5

Hemköp: 200kr nykundsrabatt! Kod: NY200

Betyg
5/5

BookBeat: 30-dagar gratis prova-på-erbjudande!

Betyg
5/5

RABATTER FÖR SENIORER

Lakrits

15% rabatt på Haupt Lakrits!

Betyg
5/5
Rabattkod: hejsenior

Handla riktigt god lakrits som en gåva till någon eller till dig själv
Bellpal

BellPall: 3 månader fritt abonnemang!

Betyg
5/5
Rabattkod: hejsenior

Genom en smart teknik känner klockan av ett eventuellt fall.
Skimsafe

SkimSafe är Skyddskortet som hindrar tjuvar att stjäla dina kortuppgifter trådlöst!

Betyg
5/5
Det förvaras smidigt i plånbok eller handväska och skyddar upp till 8 betalkort.