SKIMSAFE

Skimming är ett av många sätt som tjuvar försöker stjäla dina pengar på. Skimsafe har därför tagit fram ett kort i kreditkortsstorlek som du kan ha i plånboken och som skyddar mot skimmingförsök. Kortet skapar ett skyddsfält runt dina betalkort och stoppar på så sätt trådlösa bedragare från att stjäla dina uppgifter.

Läs mer om SkimSafe och deras olika rabatter till seniorer och pensionärer

Seniorrabatt SkimSafe

Tjuvar är bra fräcka nuförtiden och metoderna blir allt mer raffinerade. En av de vanligaste metoderna är att skimma betalkort – få tillgång till kortets kod och därefter gå till närmaste bankomat och länsa kortet. Men det Skimsafe-kortet minskar den möjligheten radikalt, då det skyddar dina kort. Du som är senior och har fyllt 55+ får inte glömma bort en seniorrabatt du har tillgång till.

Pensionärsrabatt SkimSafe

Skimming av ditt betalkort är en vanlig metod för bedragare att använda sig av. Framförallt är det äldre människor och pensionärer som är extra utsatta. Du som pensionär kan därför få pensionärsrabatt när du skaffar ett Skimsafe-kort som förhindrar just denna skimming. Pensionärsrabatt är något du som är pensionär har tillgång till.

No coupons found.