STOR & LITEN

Stor&Liten är en leksaksaffär som grundades 1975 i Stockholm och i många år hade fysiska butiker över hela landet men som 2011 övertogs av en annan aktör. Namnet har dock levt vidare och verksamheten har fortsatt på nätet. Stor&Liten som nätbutik tar tillvara på det bästa från gamla Stor&Liten men nu kan man handla hemifrån i lugn och ro. Leksaker är den produkt som mer än någon annan är förknippat med glädje. Målet är att det ska vara lika kul som enkelt att handla.

Läs mer om Stor & Litens erbjudanden och rabatter

Seniorrabatt Stor&Liten

Leksaker till barnbarnen eller något roligt spel eller pussel till dig själv? Hos Stor&Liten finns det mesta för dina behov när barnasinnet sätter in. Och det som är ännu bättre är att du som är 55+ har en seniorrabatt att ta del av och som gör att du kan spara pengar till annat.

Pensionärsrabatt Stor&Liten

Ett pussel att stimulera tankeförmågan med kan vara härligt som pensionär. Med en pensionärsrabatt kan du dessutom köpa leksaker, spel och pussel både till dig själv och dina barnbarn till ett billigare pris. Så glömt inte att du har tillgång till pensionärsrabatt när du går in på storochliten.se.

No coupons found.