TEKNIKENS VÄRLD

En tidning med bilen i fokus. Det är Teknikens Värld. Tidningen som haft utgivning sedan 1948 har därmed en gedigen koll på det senaste inom bilvärlden och magasinets gedigna tester är vida kända, även långt utanför Sveriges gränser. Har du en bil eller funderar du på att köpa en bil eller bara gillar att läsa om bilar är Teknikens Värld tidningen för dig. Som många andra publikationer finns också Teknikens Värld numera också på nätet. 

Läs mer om Teknikens Värld erbjudanden och rabatter

Seniorrabatt Teknikens Värld

Vilken bil är bäst? Och har din favoritbil några svagheter och vad är dess styrkor? I Teknikens värld kan du läsa det mesta som rör bilar. Som 55+ Senior får du för allt i världen inte glömma den seniorrabatt du har tillgång till när du funderar på att teckna en prenumeration på Teknikens Värld.

Pensionärsrabatt Teknikens Värld

Det kan vara svårt att välja rätt bil och hänga med i alla nymodigheter som finns. En titt i Teknikens Värld brukar skrynkla ut de mest rynkiga pennor. Eller är du en bilentusiast sedan lång tid tillbaka? Oavsett vilket så kan du som är pensionär glädja dig åt att du kan läsa Teknikens Värld till ett bättre pris än det ordinarie, då du har tillgång till pensionärsrabatt.