PENSIONÄRSRABATT TELE2

Tele2 Sverige är i dag Sveriges näst största operatör på såväl privat- som företagsmarknaden. Deras nät är ryggraden i deras affär och de är väldigt stolta över det nationella nät med 2G, 3G och 4G de har byggt och som i dag ger täckning till över 99% av de svenska hushållen. Tele2s mobilnät är pulsådern som får företag och privatpersoner att leva fullt ut i den mobila eran.

Fördjupande information kring Tele2 och dess rabatter för seniorer och pensionärer

Pensionärsrabatt Tele2 

Tele2 är det utmärkt alternativ när du söker nytt abonnemang för din mobil eller datatrafik. Tele2 satsar alltid på billiga priser och då är det bra att veta att pensionärsrabatt hos Tele2 ger ännu billigare pris och alltså pressar det redan låga priset ännu mer. Pensionärsrabatten som du kan få hos Tele2 är något som du som är pensionär kan ta del av. Ett av alla förmånliga erbjudanden som du som pensionär kan hitta hos oss på hejsenior.se. Tele2 vänder sig till människor i alla åldrar som är ute efter billig telefoni och billiga abonnemang och du som pensionär är då så lyckligt lottad att du kan glädja dig åt den pensionärsrabatt som Tele2 har att erbjuda. Pensionärsrabatt hos Tele2 är något du absolut inte får glömma bort när du funderar på att skaffa ett nytt abonnemang eller bara skaffa ett extra simkort för telefoni eller data.

Seniorrabatt Tele2 

Som 55+ kan du få seniorrabatt hos Tele2, där du kan köpa en ny mobiltelefon eller bara teckna ett abonnemang. När du går i mobilbytartankar eller behöver byta mobiloperatör så kom då ihåg att hos Tele2 kan du få seniorrabatt. 

Tele2
50 kr rabatt på seniorabonnemang
Kampanj
Surfa, streama och håll kontakten med nära och kära med ett stabilt mobilnät. 50 kr rabatt på ordinarie priser för dig som fyllt 65 år.