TELENOR PENSIONÄRSRABATT

Telenor har funnits i Sverige sedan 2005. Över hela världen har företaget 22 000 anställda och 170 miljoner kunder. I Sverige täcker Telenors mobilnät 99,9 procent av befolkningen. Företaget har cirka 2,6 miljoner mobilkunder, cirka 700 000 fiber- och bredbandskunder och knappt en halv miljon tv-kunder. För Telenor kommer människan alltid först. Och tekniken först därefter. Du ska alltid kunna vara uppkopplad med de och det som betyder mest för just dig. Var du vill. När du vill. Det är därför Telenor finns till och det är därför företaget investerat miljarder i mobila nät och fiber över hela Sverige.

Läs mer om Telenor erbjudanden och rabatter

Pensionärsrabatt Telenor

Telenor tillhandahåller diverse tjänster inom telefoni och då kan du som vänder dig till Telenor få pensionärsrabatt när du behöver anlita företaget i abonnemangsfrågor eller om du avser att byta ut din mobiltelefon. Telenors pensionärsrabatt underlättar för dig kostnadsmässigt när du som pensionär avser att vända dig till Telenor när det gäller telefonifrågor. Telenor är en av landets största operatörer när det gäller mobiltelefoni och tillhandahåller alla tjänster du behöver vad gäller telefoni och även datatjänster. Då är det bra att som pensionär vara medveten om den pensionärsrabatt som finns som ger dig billigare pris än det ordinarie priset.

Telenor pensionär

Behöver du ett nytt abonnemang som pensionär när det gäller telefoni? I så fall kan Telenor vara ett bra val för dig.Telenor har abonnemang som passar alla, ung som gammal och har mycket att erbjuda vad gäller telefoni. Då är det ju bra att känna till att Telenor har seniorrabatt för dig som är 55+ och även för dig som är pensionär. Telenor vänder sig till dig som senior och som tycker att det här med mobiltelefoni kan vara en snårskog att gå vilse i. Vad ska man välja? Vad passar mig bäst? Telenor har abonnemang för dig som är senior och har även abonnemang för dig som är pensionär.  Bra och prisvärd telefoni är något många är i behov av och ett Telenor abonnemang är något du som pensionär kan teckna utan problem och dessutom med en fin pensionärsrabatt. Telenor finns också för dig som är senior och som alltså uppnått åldern 55+ och för dig har Telenor seniorrabatt som du kan ta del av. Telenor har många år sig bakom nu som operatör i Sverige och är ett bra och pålitligt val när du vill teckna ett Telenor abonnemang som pensionär.

Seniorrabatt Telenor

Mobiltelefonivärlden är snårig men hos Telenor får du allt du behöver på ett och samma ställe – både telefoni, bredband och TV. Och är du 55+ kan du dessutom nyttja den seniorrabatt som du har rätt att få och därmed spara pengar som du kan lägga på annat.

Telenor logo
Mobilabonnemang från Telenor
Varumärke
Fria samtal, sms och mms, ett testvinnande 4G-nät som täcker 99 % av Sveriges befolkning, möjlighet att byta abonnemang under bindningstiden.