TELENOR PENSIONÄRSRABATT

Telenor har funnits i Sverige sedan 2005. Över hela världen har företaget 22 000 anställda och 170 miljoner kunder. I Sverige täcker Telenors mobilnät 99,9 procent av befolkningen. Företaget har cirka 2,6 miljoner mobilkunder, cirka 700 000 fiber- och bredbandskunder och knappt en halv miljon tv-kunder. För Telenor kommer människan alltid först. Och tekniken först därefter. Du ska alltid kunna vara uppkopplad med de och det som betyder mest för just dig. Var du vill. När du vill. Det är därför Telenor finns till och det är därför företaget investerat miljarder i mobila nät och fiber över hela Sverige.

Seniorrabatt Telenor

Mobiltelefonivärlden är snårig men hos Telenor får du allt du behöver på ett och samma ställe – både telefoni, bredband och TV. Och är du 55+ kan du dessutom nyttja den seniorrabatt som du har rätt att få och därmed spara pengar som du kan lägga på annat.

Pensionärsrabatt Telenor

Ny mobiltelefon eller hjälp med digital-TV-utbudet? Hos Telenor får du hjälp med det mesta när det gäller telefoni till hemmet. Pensionärsrabatt finns också hos Telenor som du som pensionär kan ta del av.