TELIA PENSIONÄRSRABATT

Telia är en operatör som erbjuder telefoni, mobil telefoni och tv-tjänster men också bredband och olika datortjänster. Hos Telia finns pensionärsrabatt som du som är pensionär kan få ta del av genom det erbjudande vi har på Hej Senior.

Telia och dess rabatter till seniorer och pensionärer

Pensionärsrabatt hos Telia gör att du kan hålla kontakten med släkt, vänner och andra bekanta men även ställen som apoteket och vårdcentralen om du behöver den kontakten. Det gör att du som pensionär inte går glömma bort pensionärsrabatten som Telia har för dig som pensionär och som du inte får glömma bort när du vänder till Telia. Pensionärsrabatt gör Telia till ett bra val för dig som är pensionär och även som senior. Telefoni och exempelvis datatjänster kan vara en djungel att sätta sig in i och ofta upplevas som dyrt men den pensionärsrabatt Telia har att erbjuda är något att ha i åtanke när du vänder dig till Telia

Telia mobilabonnemang pensionär

Seniorrabatt hos Telia är något som du som är senior och har fyllt 55+ har tillgång till. Seniorrabatten du har tillgång till hos Telia gör att du kan få ta del av olika delar av Telias tjänster till rabatterat pris. Detta gör att du som senior kan spara pengar som du kan välja att lägga på andra saker än just din telefoni eller TV eller vad du nu är i behov av genom Telia.
Telia har något för dig som är Senior och som är ute efter hjälp med datatjänster, tv eller telefoni eller om du avser att teckna ett abonnemang av något slag. 

Även du som är pensionär kan glädja dig åt att Telia har erbjudanden som tilltalar dig och som ger dig pensionärsrabatt. Telia för dig som är pensionär är ett riktigt bra alternativ att överväga. 

Och Telia har abonnemang för dig som är pensionär och som behöver kanske ett nytt TV-utbud eller en bredbandstjänst. Telia har de flesta abonnemang som du som pensionär behöver för din teknik i hemmet. Telia har också mobilabonnemang för dig som är pensionär och som gör att du kan få rabatt när du som pensionär behöver skaffa ett mobilabonnemang. Telias mobilabonnemang är ett bra val för dig som pensionär, då Telia har bra täckning och kan erbjuda bra tjänster. 

Hos Hejsenior.se finns erbjudanden för dig som är pensionär att titta närmare på när det gäller Telia och deras utbud som abonnemang av olika slag som exempelvis mobilabonnemang.

Vimla senior logo
50% seniorrabatt i fyra månader
Kampanj
Under hela Januari har Vimla halva priset på alla seniorabonnemang + 30 GB extra surf.