TRE PENSIONÄRSRABATT

3 har varit verksamt i Sverige i snart 20 års tid. Sedan dess har företaget växt med en enorm hastighet och vi har blivit pionjärer både i Sverige och på världsmarknaden inom 3G-teknik och mobila tjänster. 3 är också först med 5G och ligger ständigt i framkant.

Läs mer om Tre erbjudanden och rabatter

Pensionärsrabatt Tre

Det är svårt att veta vilken teleoperatör man ska använda, vilken som är mest prisvärd och vilken som ger bäst service. Väljer du 3 får du inte glömma bort att du som pensionär har tillgång till pensionärsrabatt.

Operatören Tre erbjuder pensionärsrabatt precis som så många andra teleoperatörer gör. Tre tillhör de stora och etablerade operatörerna inom telefoni och det gör att du kan vända dig dit i trygg förvissning om att du kan få den hjälp du behöver om du avser att skaffa en ny mobiltelefon eller läsplatta. Pensionärsrabatten hos Tre gör att du dessutom kan få ta del av deras erbjudanden till ett billigare pris än det ordinarie. Hos oss på hejsenior.se finns erbjudanden hos Tre som du som pensionär kan ta del av och utnyttja på det sätt du känner för men det du absolut inte får glömma bort är pensionärsrabatten som Tre har för dig som är pensionär. Telefonidjungeln kan vara en snårskog att hitta rätt i men pensionärsrabatt gör att du kan få redan pressade priser till ett ännu bättre pris hos en operatör som Tre. 

Seniorrabatt Tre

Tre har erbjudanden för dig som tänker köpa ny mobiltelefon eller läsplatta eller har annat behov inom mobil telefoni. När du är 55+ kan du också glädja dig åt att du har tillgång till seniorrabatt.när du vänder dig till tre.se

Tre logo
Mobilabonnemang med 5G-fart!
Kampanj
Nu kan du surfa jättesnabbt i Stockholm, Göteborg, Malmö och flera andra städer. Byt surfmängd när du vill - ingen bindningstid