TRETTI

Tretti har Nordens största sortimentet av vitvaror. Företagets vision är att ett brett utbud gör det möjligt för konsumenten att hitta de rätta och bästa vitvarorna för konsumentens behov. Tretti har dessutom vitvaruspecialister som ytterligare en hjälp att hitta rätt vitvaror för konsumenten. Företaget är också måna om att ge konsumenterna personlig rådgivning och stöd genom hela processen.

Läs mer om Tretti erbjudanden och rabatter

Seniorrabatt Tretti

Det kan vara svårt att hitta rätt vitvaror till hemmet eller fritidshuset men hos Tretti finns hjälp att få, då det finns specialister som kan hjälpa till att du som 55+ senior kan köpa rätt produkt. Som 55+ har du dessutom rätt till seniorrabatt. Med andra ord – glöm inte bort den seniorrabatt som du har rätt till när du avser att köpa vitvaror hos Tretti. Seniorrabatt kan alla som fyllt 55+ ta del av och som gör ett redan bra erbjudande ännu billigare.

Pensionärsrabatt Tretti

Ibland går kylskåpet sönder eller tvättmaskinen slutar fungera. Då är det bra att vara medveten om att det finns hjälp att få och den hjälpen finns exempelvis hos Tretti som har det mesta när det gäller vitvaror. Du som är pensionär har dessutom rätt till pensionärsrabatt när du handlar hos Tretti. Pensionärsrabatt gör att du kan handla till ett billigare pris.

Tretti har just nu inga erbjudanden i stället rekommenderar vi:

No coupons found.