TRETTI

Tretti har Nordens största sortimentet av vitvaror. Företagets vision är att ett brett utbud gör det möjligt för konsumenten att hitta de rätta och bästa vitvarorna för konsumentens behov. Tretti har dessutom vitvaruspecialister som ytterligare en hjälp att hitta rätt vitvaror för konsumenten. Företaget är också måna om att ge konsumenterna personlig rådgivning och stöd genom hela processen.

Läs mer om Tretti erbjudanden och rabatter

Seniorrabatt Tretti

Det kan vara svårt att hitta rätt vitvaror till hemmet eller fritidshuset men hos Tretti finns hjälp att få, då det finns specialister som kan hjälpa till att du som 55+ senior kan köpa rätt produkt. Som 55+ har du dessutom rätt till seniorrabatt. Med andra ord – glöm inte bort den seniorrabatt som du har rätt till när du avser att köpa vitvaror hos Tretti. Seniorrabatt kan alla som fyllt 55+ ta del av och som gör ett redan bra erbjudande ännu billigare.

2004 grundades vitvaruaffären Tretti. Idag har vitvaruhandlaren näthandel i Danmark, Norge, Finland och Sverige. I Malmö hittar du även en fysisk Tretti butik. Det här inte en vanlig nätbutik, de ger dig även personlig rådgivning när du göra stora köp, som till exempel vid köp att ett helt nytt kök.

I sortimentet hittar du disk-och tvättmaskiner, torktumlare, kyl- och frysskåp, olika typer av spisar, ugnar och köksfläktar. Men även allt för din matlagning och bakning. Exempelvis; kastruller, matberedare, kaffebryggare och chokladfontäner. Slutligen har de även ett brett utbud med maskiner för vård av hem och kropp. Som till exempel; dammsugare, ångtvätt, fläktar, rakapparater, hårtorkar samt blodtrycksmätare.

Pensionärsrabatt Tretti

Ibland går kylskåpet sönder eller tvättmaskinen slutar fungera. Då är det bra att vara medveten om att det finns hjälp att få och den hjälpen finns exempelvis hos Tretti som har det mesta när det gäller vitvaror. Du som är pensionär har dessutom rätt till pensionärsrabatt när du handlar hos Tretti. Pensionärsrabatt gör att du kan handla till ett billigare pris.

Tretti kök

Företaget har även tagit fram ett eget köksvarumärke som de sedan har gett namnet Ikon. Det här är praktiska kök som du kan skräddarsy efter dina egna behov. När du köper ett Ikon kök får du med både inredning och vitvaror i priset. Sortimentet har kök i olika stilar i kategorier som; klassisk stil, modernt, nordiskt och trendigt. Men, samtliga kök andas tidlöshet. Fördelen är att du även kan inreda tvättstugan i samma stil.

Om du bestämmer dig för ett Ikon kök får du rådgivning av en professionell kökssäljare. Ni går då tillsammans genom planlösning, design och vitvaror för att ta fram en offert. Då får du en tydlig bild av hur mycket ditt nya kök kommer att kosta. När ni har beställt köket kommer du även få det monterat hemma, av en skicklig installatör.

Är Tretti Outlet?

Du kan nästan kalla Tretti för en outlet i och med att priserna alltid är förmånliga. Dessutom prismatchar de alltid sina produkter om du skulle lyckas hitta varan billigare någon annanstans.

Tretti rea

Webbutiken annonserar alltid inför sina reor, så du behöver inte leta efter en rabattkod Tretti för att det ska bli billigt. Rean kan ge dig Tretti rabatt med så mycket som 60%. Exempelvis; under november månad har de olika “Black november” -erbjudanden. Fördelen med att handla på rean online är att du kan göra dina inköp i lugn och ro. Håll utkik på hemsidan, så missar du inte att göra riktiga kap.

Seniorrabatt Tretti

Letar du efter pensionärsrabatt Tretti? För att få en Tretti rabattkod är det lättast om du skriver upp dig på deras nyhetsbrev. På så sätt får du rabattkoder direkt i mejlen. Du blir även erbjuden att handla på reorna i förväg, samtidigt som du får tips på olika produkter.

Rabatter i samma kategori:

BOBOHome
Möbler till låga priser
Varumärke
Möbler och hemtillbehör till fasta låga priser, fri frakt, 365 dagars returrätt, flexibla leveransmöjligheter och hög servicenivå.
Cervera logo
Allt inom kök, inredning och servering!
Varumärke
Ett sortiment av högsta kvalitet från de allra största varumärkena.
Dammsugarpåsar
Alla påsar på lager – original och lågpris!
Varumärke
Dammsugarpåsar.nu har sedan 1998 över 400 000 nöjda kunder och prenumeranter på dammsugarpåsar.
Ingen kod ↓
Fyndiq logo
Allt mellan himmel och jord!
Varumärke
Fyndiq kommer att fylla på med superfynd varje dag!
Design med fokus på miljö och hållbarhet!
Design med fokus på miljö och hållbarhet!
Varumärke
Stort sortiment inom inredning, så som belysning, textil, möbler, köksartiklar och badrumsaccessoarer.
Alltid billigast på hemtextil
Alltid billigast på hemtextil
Kampanj
Home-tex är ett modernt och snabbt växande företag, som specialiserat sig på att sälja hemtextil på nätet.
Kjell o Co Logo
Alla tillbehör till hemelektronik!
Varumärke
Elektronik till hemmet, tillbehör till mobiler och surfplattor, datortillbehör samt hushållsapparater.
Odla.nu logo
Din trädgård på nätet!
Varumärke
Stort utbud av fröer, växter, grönsaksplantor, buskar och träd. Allt du behöver var sig du odlar inomhus, i trädgården, på friland eller i växthus.
PN Jakt logo
Din jaktbutik på nätet!
Varumärke
Kikarsikten, lasersikten, kläder och andra jakttillbehör.
Få jobbet gjort!
Få jobbet gjort!
Kampanj
Beskriv uppdraget och ta emot offerter från kompetenta företag. Gratis och utan förpliktelser.
Svenska alarm logo
Ett effektivt hemlarm
Varumärke
Sov tryggt i ditt hem med Svenska Alarm, certifierat av SSF Stöldskyddsföreningen.
verisure logo
Effektivt inbrottsskydd!
Varumärke
Oavsett om du bor i villa eller lägenhet så skräddarsyr Verisure sina hemlarm.