VÅR-REA

Under vårsäsongen plockar handlarna ut vintersortimentet till förmån för sådant som är anpassat för våren. Det här gäller givetvis inte minst klädbutikerna, både online och fysiska butiker. Men det gäller även bland annat inredning och elektronik.

Läs mer om vår-rea

Vintersortimentet reas ut

Under våren är det många företag som har rea på sitt vintersortiment. Vinter- och julbelysning ska bort och i butikerna ställs istället fram sådant som är mer anpassat för trädgård och balkong.

Eftersom det under våren är hög tid för nya kollektioner av vårkläder och accessoarer är det vanligt med rea på framförallt ytterplagg som kappor, jackor, skidkläder och kängor. Trots att du givetvis ska unna dig kläder som passar för respektive säsong, kan en smart shoppingstrategi vara att handla vinterkläderna under just vår rea. Därmed har du riktigt bra framförhållning och kan spara väldigt mycket pengar.

Ofta brukar vinterkläder vara lite dyrare eftersom plaggen är robusta och av bättre material som klarar av vinterns påfrestningar. Gör du dessutom ett riktigt bra fynd brukar vinterkläder kunna hålla i många år framöver och du slipper lägga ut pengar varje år.

Bästa vår erbjudande

Det finns ett stort sortiment av friluftssaker för vintern som kan vara perfekt att fynda under vårrea. Det verkligen ett tillfälle för dig som gillar att vara ute mycket på vintern.

Du kan vara proaktiv och redan under våren köpa både skridskor och skidor till ett riktigt bra pris. Dessutom kan du kan fynda mängder med varma friditidskläder av dyra märken som kostar mer och kräver en större budget. Speciellt skidkläder och sådant som värmehandskar är mycket dyra men på vårrea kan du verkligen fynda sådana här produkter.

Prisvärda vår rabatter

Det är alltså i mångt och mycket fritids- och konfektionsindustrin som kan ge dig bra rabatter och fynd under vårrean. När det gäller reor i online-butik eller fysisk butik så gäller vårerbjudande för båda, men med skillnaden att du ofta kan få större rabatter online. Vet du exempelvis vad du har för storlek av vissa klädmärken kan vi rekommendera en grundlig tur i webbshopparna under vårrean.

Heminredning är även det en kategori där du kan hitta många fynd under vårrean eftersom det nya utbudet är anpassat för den ljusare och varmare årstiden. Vill du ha vårrabatt direkt i din inkorg kan vi tipsa dig om att registrera dig som medlem hos oss. Då har du enkelt och smidigt förmånliga rabatter samlade på ett och samma ställe.

Alla rabatter

Åhlens logo
Kampanjpriser på massor av varor hos Åhlens!
Kampanj
Notera att reapriserna på åhlens.se gäller endast på åhlens.se.
Allers til kampanjpris!
Allers til kampanjpris!
Kampanj
Allers kommer ut varje vecka och bjuder in till härlig läsning om allt mellan himmel och jord.
Chilimobil logo
Alltid Fri Surf - 249 kr/mån
Kampanj
Surfa snabbare – Nu med 5G. Viaplay Film & Serier ingår i 3 månader.
Chokladogram
Skicka choklad och godis
Kampanj
Rabattkoden ger 15% på ett köp t.o.m. 31/12-23. Rabattkoden gäller inte på presentkort och kan inte kombineras med andra rabatter.
CGSENIOR15
comviq senior logo
Fiber med rabatt i 6 mån!
Kampanj
Med bredband från Comviq får du en stabil, snabb och säker uppkoppling.
Spara upp till 28%
Spara upp till 28%
Kampanj
Beställ tidningen Elle och få de senaste inom mode, skönhet, resor och de senaste trenderna från Sverige och hela världen.
Fello
Dubbel surf, samma pris!
Kampanj
Dubbel Surf gäller så länge du behåller ditt abonnemang! Självklart utan bindningstid!
Halebop NY!
Halva priset i 3 månader!
Kampanj
Halebops abonnemang är för dig som diggar, fria mess & samtal, att behålla oanvänd surf, surfa och snacka i EU som hemma.
Hallon logo
Från 89 kr/mån!
Kampanj
Koppla upp och koppla av i sommar! Skaffa mobilt bredband hos hallon från 89kr/mån
Hembakat
9 nr av Hembakat för endast 569 kr
Kampanj
Hembakat är perfekt för dig som älskar att baka. Här finns recepten som alla lyckas med. Härliga bakverk varvas med intressanta reportage. Få 46% rabatt!
Rabatt på prenumeration
Rabatt på prenumeration
Kampanj
Hemmets Journal är Sveriges ledande veckotidning och har i snart 100 år varit det självklara valet för den som vill ha underhållande läsning i alla tänkbara områden.
Spara upp till 33%
Spara upp till 33%
Kampanj
Varje nummer av Illustrerad Vetenskap bjuder på rikt illustrerade artiklar, skrivna på ett levande språk som både fängslar och underhåller.
InkClub logo
Prova bläck eller fotopapper för 1 kr till din skrivare!
Kampanj
inkClub är en av Europas största återförsäljare av bläckpatroner och lasertoner online.
Kontaktlinser till låga priser!
Kontaktlinser till låga priser!
Kampanj
Linser på nätet - fri retur, snabba leveranser och prisgaranti
Skellefteå logo
100 % förnybar el till inköpspris
Kampanj
0 kronor i månadsavgift i 9 månader och en öresrabatt på det rörliga elpriset, som motsvarar 7,5 öre/kWh inklusive moms.
Skicka presenter och gåvor online
Skicka presenter och gåvor online
Kampanj
Rabattkoden ger 15% på ett köp t.o.m. 31/12-23. Rabattkoden gäller inte på presentkort och kan inte kombineras med andra rabatter.
SPSENIOR15
SvD komplett helg i 3 månader -49%
SvD komplett helg i 3 månader
Kampanj
SvD komplett helg i 3 månader för 1197 kr. Du sparar 49%! Erbjudandet gäller nya prenumeranter.
Res på en 40 timmars kryssning till Tallinn och Helsingfors
Res på en 40 timmars kryssning till Tallinn och Helsingfors
Kampanj
Med bokningskoden får du 25% rabatt när du bokar kryssning söndag - onsdag.
HEJSENIOR
Tele2 -20%
20% på mobilabonnemang
Kampanj
Surfa, streama och håll kontakten med nära och kära med ett stabilt mobilnät. Som senior och pensionär får du 20% rabatt på mobilabonnemang. Rabatten gäller för dig som har fyllt 65.
tidningskungen logo -41%
Prenumerera på en korsordstidning
Kampanj
Bli prenumerant på en valfri korsordstidning till kampanjpris på Tidningskungen!
Tre logo
Mobilabonnemang med 5G-fart!
Kampanj
Nu kan du surfa jättesnabbt i Stockholm, Göteborg, Malmö och flera andra städer. Byt surfmängd när du vill - ingen bindningstid