VERISURE

Verisure är en ledande leverantör av professionellt övervakade larm. Verisure driver sin verksamhet under varumärket Verisure i de flesta av marknaderna samt Securitas Direct i Spanien och Portugal. 

Verisure har över 3 miljoner kunder i 16 länder i Europa och Latinamerika. Affärsmodellen integrerar produktutveckling, design och försäljning med installation, service och professionellt övervakad larmtjänst dygnet runt, året om. Tack vare ett starkt fokus på hög kvalitet är Verisures kunder bland de mest nöjda i branschen.

Just nu finns det inga erbjudanden på Verisure, istället rekommenderar vi:

Svenska Alarm
Ett effektivt hemlarm
Varumärke
Sov tryggt i ditt hem med Svenska Alarm, certifierat av SSF Stöldskyddsföreningen.
Ingen kod ↓

Läs mer om Verisures rabatter till pensionärer och dig 55+

Seniorrabatt Verisure

Är du rädd om dina tillhörigheter i hemmet? Då kan du med förtroende vända dig till Verisure som har seniorrabatt för dig som är 55+ Glöm för allt i världen inte att skydda dina värdefulla ägodelar och när du gör det så kan du alltså göra det med hjälp av en seniorrabatt hos Verisure. 

Pensionärsrabatt Verisure

Under ett liv samlar man på sig många värdefulla ägodelar i hemmet. Och det vore förargligt om man skulle bli av med dessa under en resa eller annan utflykt hemifrån. Hos Verisure kan du som pensionär få pensionärsrabatt när du vänder dig dit för att få hjälp med exempelvis ett hemlarm.