WILLYS

Det finns flera lågpriskedjor i Sverige och en av dessa är Willys. Pensionärsrabatt gäller förstås hos Willys för dig som är pensionär och det gör Willys redan låga priser ännu lägre. Willys är nämligen en av landets många lågpriskedjor inom dagligvaruhandeln med anor redan så långt som till 1970-talet. 

Mer information om rabatter på Willys för seniorer och pensionärer

Willys är en sammanslagning av flera lågpriskedjor som fanns på västkusten som gjordes år 2000 när Axfood köpte upp flera av dessa kedjor och slog samman dessa till en. Willys huvudbutiker är i form av stormarknader och finns mest vid stora köpcentrum men har också mindre butiker i citykärnor, då kallade för Willys hemma. 

2016 hade Willys över 200 butiker och över 5000 anställda över hela Sverige. Det gör Willys till en av landets största butikskedjor. Seniorrabatt på Willys har du som är senior, 55+ tillgång till och det finns erbjudanden här hos hejsenior.se från Willys och andra lågpriskedjor av samma art.

Sloganen ”Sveriges billigaste matkasse” vittnar om vilken ambition företaget har gentemot sina kunder. Och billigt blir det förstås hos Willys med den pensionärsrabatt du har tillgång till. Willys ingår i samma koncern som Hemköp och har i och med det en solid grund att stå på och som därmed också garanterar hög kvalitet på de varor som erbjuds till försäljning.  

Ingen aktiva kampanjer just nu.

Rabatter i samma kategori

Chokladogram
Skicka choklad och godis
Kampanj
Rabattkoden ger 15% på ett köp t.o.m. 31/12-23. Rabattkoden gäller inte på presentkort och kan inte kombineras med andra rabatter.
Rabattkoden ger 15% på ett köp t.o.m. 31/12-23. Rabattkoden gäller inte på presentkort och kan inte kombineras med andra rabatter. Show Less
CGSENIOR15
Testa 30 kapslar till din Nespressomaskin
Testa 30 kapslar till din Nespressomaskin
Kampanj
Testa 30 kapslar till din nespressomaskin med gratis hemleverans för 39 SEK. Använd koden HEJSENIOR i kassan,Just nu kapselhållare värde 100 sek
Testa 30 kapslar till din nespressomaskin med gratis hemleverans för 39 SEK. Använd koden HEJSENIOR i kassan,Just nu kapselhållare värde 100 sek Show Less
i forma logo
Allt inom ekologisk superfood!
Varumärke
IForma är sen vegans dröm, en fantastisk samling av raw-food-, och ayurvedaprodukter.Show More
IForma är sen vegans dröm, en fantastisk samling av raw-food-, och ayurvedaprodukter. Show Less