ALLERS

Den svenska tidningen Allers är känd för sina engagerande reportage och sitt inspirerande innehåll om allt från heminredning till matlagning. Allers är Sveriges äldsta veckotidning och har funnits sedan sent 1800-tal. Veckotidningen kommer ut 49 gånger om året.

Läs mer om Allers

Allers historia

Den här veckotidningen är faktiskt inte en svensk tidning ursprungligen. Allers uppkom nämligen som en slags systertidning till danska Familie Journal. Tidningen Familie Journal utkom med sitt första nummer 1877 och två år senare skapade förlaget också en svensk översättning av tidningen.

Det var 1893 som den svenska versionen började tryckas i Sverige. Anledningen att tidningen fick just namnet Allers var att den första redaktören för den svenska utgåvan var danska Laura Aller.

Målgruppen för tidningen har alltid varit kvinnor och familjer. Sedan starten har olika reportage haft en stor plats i det redaktionella innehållet. Med tiden fick även innehåll om ämnen som matlagning och heminredning alltmer utrymme. Idag är exempelvis Allers trädgård ett uppskattat inslag i tidningen.

Allers blev en framgång i alla samhällsskikt. Tidningen lästes av allt från välbärgade damer till människor på landsbygden. Än idag håller Allers veckotidning sin ställning som en av de mest älskade svenska veckotidningarna.

Allers prenumeration

Eftersom Allers veckotidning kommer ut ungefär en gång i veckan kan det vara skönt att prenumerera på tidningen. På så sätt missar du aldrig ett nummer. Det är väldigt enkelt att teckna en Allers prenumeration. Du kan faktiskt köpa en prenumeration direkt på nätet. Då ser du också omgående ditt pris innan du betalar för prenumerationen.

Allers erbjudande

Vill du få ett bra pris på din Allers prenumeration ska du kika efter olika erbjudanden som ger Allers rabatt. Till exempel får du ofta ett bättre pris om du köper en prenumeration på fler nummer, så som alla nummer under hela året. Då blir varje enskilt nummer billigare än om du skulle köpa alla nummer var för sig.

Det är också vanligt att Allers veckotidning har kampanjer på Allers prenumeration som ger dig ett fördelaktigt pris. Det finns ingen Allers gratis utgåva idag men en del innehåll publiceras på nätet om än i begränsad form.

Allers seniorrabatt

För att få en Allers seniorrabatt på en Allers prenumeration kan det vara värt att titta efter erbjudanden på nätet. Många veckotidningar har nämligen regelbundna erbjudanden. Om du funderar på att börja prenumerera på Allers veckotidning, kom ihåg att kika här först om det finns någon Allers seniorrabatt som du kan ta del av.

Allers til kampanjpris!
Allers til kampanjpris!
Kampanj
Allers kommer ut varje vecka och bjuder in till härlig läsning om allt mellan himmel och jord.