VANLIGA FRÅGOR

UNDRAR DU ÖVER NÅGOT?

Här har vi samlat de vanligaste frågorna. Har du en annan fråga, använd då vårt formulär nedan.

VARFÖR SKA JAG BLI MEDLEM?​

Det är givetvis valfritt och helt gratis att bli medlem. Som medlem får du möjligheten att ta del av exklusiva erbjudanden och möjligheter så snart de dyker upp. Du får även möjligheten att få skräddarsydda erbjudanden som passar just dig.

HUR TAR JAG DEL AV ETT ERBJUDANDE?​

Du hittar enkelt de erbjudanden som passar dig här hos Hej Senior och när du sen går vidare för att avsluta ditt köp följer din rabatt eller ditt erbjudande automatiskt med. Enkelt och säkert.

OM JAG KÖPER NÅGOT SOM JAG SEN VILL LÄMNA TILLBAKA - HUR GÖR JAG DÅ?​

Hej Senior förmedlar enbart kontakten mellan dig och det företag du vill köpa en produkt eller tjänst av. Hej Senior ser till att du får ett bra erbjudande/pris men utöver det så gör du ditt köp direkt med leverantören och alla vanliga avtal om leverans och kvalitet gäller som vanligt. Hej Senior samarbetar endast med välrenommerade företag.

HUR LÄNGE GÄLLER ERBJUDANDEN? ​

Det är väldigt olika hur länge erbjudanden och rabatter är tillgängliga så är det något man verkligen vill ta del av kan det vara bra att agera snabbt och även tipsa de vänner man tror skulle vara intresserade. Är det något speciellt man är intresserad av kan man även som medlem lägga in en bevakning på de kategorier man är intresserad av.

ERBJUDANDE SAKNAS​

Om ni saknar någon kategori av erbjudanden eller ni anser att något företag borde finnas med skriv gärna till oss på [email protected] så ska vi göra allt vi kan för att lösa det. Vi uppdaterar erbjudanden och möjligheter kontinuerligt för att tillhandahålla en så bra tjänst som möjligt för dig.

KAN MAN FÖLJA HEJ SENIOR I SOCIALA KANALER?​

Ja, vi har aktiva kanaler på facebook, instagram och twitter – följ oss gärna där för uppdaterad information om kundupplevelser och våra senaste erbjudanden!

Hej Senior presenterar

RABATTER FÖR 55+

Rabatter och erbjudande för 55+ samlade på ett ställe för dig.

MediaPartners

HÄR HAR DU SETT HEJ SENIOR

TV 3 Ikon
Kanal-5 Logo Ikon
SVD Ikon