ALLT OM MAT

Allt om Mat är ett av Sveriges bästa magasin om mat och dryck. Redaktionen håller sig alltid uppdaterad kring det senaste när det gäller mat och dryck tack vare sin stora erfarenhet och sin kreativitet. På alltommat.se hittar du bloggar, inspiration från några av landets bästa kockar, recept, middagstips och allt du också behöver för bakning och tips om vegansk, vegetarisk mat och mat för helg och vardag och vanlig husmanskost. Även inspirerande matresor till när och fjärran. Spännvidden är enorm. 

Fördjupning om Allt Om Mat och dess rabatter till senior och pensionär

Seniorrabatt Allt Om Mat

Har du släkten på besök eller bara vill piffa till söndagens måltid lite extra? Då kan en prenumeration på Allt om Mat vara det du behöver för att hitta rätt. Som senior, 55+ kan du dessutom glädja dig åt att du har rätt till seniorrabatt när du väljer att prenumerera på allt om mat. 

Pensionärsrabatt Allt Om Mat

Matlagning kan vara knepigt och att hitta bra recept ännu svårare. Hos allt om mat finns allt sånt och som pensionär har du tillgång till pensionärsrabatt, så glöm inte bort din pensionärsrabatt om du behöver assistans för din matlagning och vänder dig till alltommat för att få hjälp och inspiration.

No coupons found.