APOHEM

Apohem är ett nytt apotek som bara finns på nätet. Apohem är ett apotek som bryr sig om förutom din kropp, också hur du mår på insidan. Apohem är som alla andra apotek men ändå inte. Sortimentet är ovanligt stort till ovanligt bra priser. Apohem vet vad som ger ett mer hälsosamt och bättre liv. 

Läs mer om Apohem och deras rabatter för pensionärer och seniorer.

Seniorrabatt Apohem

Krasslig? Hos Apohem finns det mesta du som senior behöver för att bota krämpor och vanliga sjukdomar. Och du kan genom bank-id beställa hem medicin via recept. Och dessutom kan du seniorrabatt på dina inköp, det är inte minst viktigt att hålla i tanken för dig som är 55+. Så nästa gång du behöver något för din hälsa, glöm inte att besöka Apohem och utnyttja den seniorrabatt som finns.

Pensionärsrabatt Apohem

Om du som pensionär inte känner dig helt kry och behöver något läkemedel och medicin oavsett om den är receptbelagd eller inte, kan du besöka Apohem och göra ett inköp. Dessutom till pensionärsrabatt. Om du behöver ta ut receptbelagd medicin går det också att lösa via bank-id. Och du behöver inte bekymra dig om priset som pensionär. Redan låga priser blir ännu lägre med pensionärsrabatt.

No coupons found.