BOKBÖRSEN

Har du läst ut din nyinköpta bok? Istället för att ställa in den i bokhyllan kan du tjäna pengar på den. Hos Bokbörsen kan du både köpa och sälja begagnade eller nya böcker från privatpersoner och företag utan mellanhänder.

Bokbörsen har haft över 3 miljoner annonser sedan starten år 2000 och årligen säljs över 400 000 böcker på bokbörsen.

Fördjupning om Bokbörsen och dess rabatter till senior och pensionär

Seniorrabatt Bokbörsen

Bokbörsen är ett ställe där du både kan göra egna bokfynd och själv sälja böcker som du har tröttnat på. Ett perfekt sätt för dig som är 55+ och som har begränsad plats i din bokhylla att ta del av ny litteratur och nya böcker som du aldrig läst. När du är 55+ kan du dessutom glädja dig åt att du har rätt till seniorrabatt.

Pensionärsrabatt Bokbörsen

Som pensionär kan man ha samlat på sig ett stort antal böcker genom åren. Böcker som man kanske aldrig mer läser. Eller så kanske har du som pensionär en bok du längtat efter att läsa men inte haft möjlighet att köpa den. Hos Bokbörsen finns alla möjligheter till att både avyttra böcker och hitta den bok du letat så länge efter. Pensionärsrabatt finns att tillgå för dig som är pensionär.

Bokbörsen
Den ledande svenska annonsmarknaden för böcker!
Varumärke
Annonsmarknad för böcker, tecknade serier, musik och film. Här köper och säljer privatpersoner och företag på lika villkor utan mellanhänder.