BOKUS PLAY

Bokus Play är Bokus playtjänst som innehåller tiotusentals böcker och är en tjänst som du kan teckna dig för mot en summa i månaden men helt utan bindningstid. Som medlem hos Bokus Play får du dessutom rabatt på produkter från Bokus och Akademibokhandeln. Och som många andra tjänster kan du prova helt gratis i 14 dagar.

Fördjupning om Bokus Play och dess rabatter till senior och pensionär

Seniorrabatt Bokus Play

Det är inte alltid det finns tid till att läsa en bok i lugn och ro. Då är det bra att det finns ljudböcker att tillgå som man kan lyssna på samtidigt som man lagar mat, är ute och promenerar eller påtar i trädgården. Hos Bokus Play hittar du ett stort utbud av ljudböcker och med seniorrabatt kan du som är 55+ få ett ännu billigare pris än normalt.

Pensionärsrabatt Bokus Play

Det finns tillfällen när man känner för att koppla av med en bok men att det kanske inte finns tid att läsa för att andra saker pockar på uppmärksamheten. Under en lång buss eller bilresa kan en ljudbok vara ett perfekt alternativ att använda sig av. Pensionärsrabatt har du som pensionär tillgång till när du som pensionär avser att teckna dig för ett ljudboksabonnemang. 

Bokus Play Logo
Den smarta tjänsten för att lyssna på ljudböcker!
Varumärke
Du kan lyssna i din mobil och använda abonnemanget på det sätt som passar dig bäst.Vill du ta ett uppehåll pausar du ditt abonnemang när du vill.