CHILIMOBIL

Mobilmarknaden har begåvats med en ny aktör, Chilimobil. Seniorrabatt hos Chilimobil är förstås något som finns för dig som väljer att testa den nya aktören och deras erbjudanden. Det kan vara en djungel att hitta rätt på marknaden vad gäller mobiloperatörer men här hos hejsenior hittar du erbjudanden som finns och du som pensionär ska alltid vara medveten om att du har pensionärsrabatt hos Chilimobil.

Information om Chilimobil och dess rabatter till senior och pensionär


Chilimobils koncept är att inte ha långa abonnemang som tickar pengar, påträngande försäljning eller en kundtjänst med lång väntetid. Chilimobil fokuserar istället på det digitala och klimatsmarta samhället genom att minimera allt papper och plast. Med enkla medel ska kunden kunna leva sitt digitala liv så smidigt som möjligt och då är den pensionärsrabatt som finns hos Chilimobil ett bra alternativ att titta närmare på för dig som funderar på att byta operatör eller skaffa en ny.

Mobiltelefoni, mobilt bredband men också en streamingtjänst som Viaplay finns i utbudet hos Chilimobil bland mycket annat och du som är senior55+ har förstås tillgång till seniorrabatt hos Chilimobil, vilket gör att redan billiga priser blir ännu billigare. 

Chilimobil logo
Alltid Fri Surf - från 129 kr/mån
Kampanj
Surfa snabbare – Nu med 5G. Viaplay Film & Serier och NordVPN ingår i 3 månader.