COMVIQ PENSIONÄRSRABATT

Comviq en av Sveriges största och snabbast växande operatörer. För att kunna hålla låga priser för våra kunder har Comviq valt bort kostsam infrastruktur som egna fysiska butiker och istället satsat på en stark digital närvaro. Comviqs abonnemang säljs uteslutande online och via deras kundservice. Samtidigt fortsätter kontantkorten att vara en viktig del av deras affär och deras goda samarbete med deras mer än 15 000 återförsäljare bidrar till att göra deras affärsmodell unik.

Comviq senior lovar att fortsätta utmana givna sanningar även framöver. Allt för att fortsätta erbjuda sina kunder de bästa, mest innovativa och prisvärda telefoni-lösningarna på marknaden. 

Läs mer om Comviqs rabatter för pensionär och senior

Comviq pensionär

Mobiltelefon eller surfplatta är ett bra sätt att hålla kontakt med nära, kära och bekanta. Och hos Comviq kan du som är pensionär få riktigt bra rabatt och spara pengar som du kan lägga på andra saker. Så när du som pensionär funderar på att sänka dina mobilkostnader är Comviq ett mycket bra alternativ. Comviq håller alltid låga priser och är mycket prisvärt för dig som är pensionär.

Comviq senior

Seniorrabatt är aldrig fel att få när man som senior som fyllt 55+ behöver förnya sitt mobilabonnemang eller kanske skaffa ett extra mobilabonnemang. Comviq erbjuder det mesta du behöver för din mobiltelefoni när du uppnått seniorålder 55+. Med sina mångsidiga abonnemang eller kontankort är Comviq ett mycket bra alternativ för sig som är senior.

Seniorrabatt Comviq

Att ha kontakt med nära och kära är betydelsefullt för många men också att vara nåbar vid speciella tillfällen och att kunna komma i kontakt med andra. Comviq erbjuder seniorrabatt för dig som är 55+, så när du behöver köpa ett nytt kontantkort, kan du med fördel köpa ett från Comviq, då du får seniorrabatt och därmed kan spara pengar som du kan lägga på andra saker. 

Pensionärsrabatt Comviq

Om vill spara pengar på ditt mobiletelefonerande när du vill hålla kontakten med anhöriga eller bekanta så är Comviq ett bra alternativ och ännu bättre blir det av att du som pensionär kan få  pensionärsrabatt när du köper ett kontantkort.