COMVIQ PENSIONÄRSRABATT

Comviq en av Sveriges största och snabbast växande operatörer. För att kunna hålla låga priser för våra kunder har Comviq valt bort kostsam infrastruktur som egna fysiska butiker och istället satsat på en stark digital närvaro. Comviqs abonnemang säljs uteslutande online och via deras kundservice. Samtidigt fortsätter kontantkorten att vara en viktig del av deras affär och deras goda samarbete med deras mer än 15 000 återförsäljare bidrar till att göra deras affärsmodell unik.

Läs mer om Comviqs rabatter för pensionär och senior

Comviq senior lovar att fortsätta utmana givna sanningar även framöver. Allt för att fortsätta erbjuda sina kunder de bästa, mest innovativa och prisvärda telefoni-lösningarna på marknaden.

Comviq abonnemang

Telekom-bolaget Comviq är ett av de äldsta inom branschen i Sverige. De har funnits sedan början av 1980-talet och det finns väl ingen som missat operatörens tv-reklam med den omtyckta “Karim” i spetsen.

Sedan starten av Comviq har de dessutom i dag blivit en av de största och snabbaste växande operatörer i Sverige. Bolaget satsar på mycket stabil täckning, men också till ett rimligt pris.

Ta del av Comviq erbjudande

Om du är intresserad av att teckna ett abonnemang hos Comviq får du som ny kund ta del av förmånliga erbjudanden. Är du student får du till exempel 50% rabatt de tre första månaderna, genom att ange en Comviq rabattkod. Men det är inte bara studenter som får ta del av fina kampanjer och erbjudanden. Ska du starta ett abonnemang till hela familjen kan du registrera ett särskilt abonnemang där hela familjen får 30 GB att surfa för varje månad – var.

Comviq har dessutom kampanjen “Månadens mobil” där du kan få utvalda Comviq telefoner till ett bra pris. Spana in operatörens hemsida för att se vilken Comviq mobil du kan få till ett bra pris i dag.

Abonnemang hos mobiloperatören Comviq är dessutom helt fria från bindningstid och bolaget är redan nu en del av 5G-nätet. Med Comviq kan du alltså surfa med marknadens bästa uppkoppling.

Comviq seniorrabatt – för dig över 55 år

Är du 55 år eller äldre kan du också ta del av särskilda rabatter hos telekom-bolaget. Comviq senior har alltid ett erbjudande för att det ska bli så billigt det bara går – när du behöver hålla i pengarna som allra mest. Därför erbjuder Comviq alla över 55 år ett billigare pris på kontantkort, men också på abonnemang. Där kan du få ett fast pris på dina samtal så att du lättare kan planera dina utgifter.

Pensionärsrabatt Comviq

Vill du spara pengar på din mobiltelefoni? Då är det bra att känna till Comviqs pensionärsrabatt som du som köper ett kontantkort hos Comviq har rätt till. Comviqs kontantkort är smidigt och enkelt och med det erbjudande som vi har här hos hejsenior.se finns det möjlighet för dig som är pensionär att utnyttja pensionärsrabatt när du införskaffar ett kontantkort hos Comviq. Det går att köpa på många platser och pensionärsrabatten gör att du betalar mindre pris än det ordinarie. Pensionärsrabatten har du som är pensionär tillgång till. Comviq erbjuder pensionärsrabatt och det är inget undantag från andra operatörer som också har pensionärsrabatt på sina produkter. 

Comviq Fast pris senior

Comviq har ett bra erbjudande för dig som är pensionär och det är att du kan få pensionärsrabatt när du köper ett kontantkort hos Comviq. Det gör att du kan köpa kontantkortet till ett billigare pris. Comviq har annars gjort sig kända för att erbjuda mobiltelefoni till riktigt billigt pris och med en pensionärsrabatt blir det ännu billigare. Comviq finns till för dig som är senior också och har uppnått åldern 55+.  Comviq passar alla åldersgrupper men kanske extra bra för pensionärer med tanke på att redan billigt pris gör det ännu billigare med den pensionärsrabatt som finns att få.

Men det är inte bara kontantkort som Comviq erbjuder, utan också abonnemang och som Senior, kan du teckna abonnemang till ett billigare pris genom den seniorrabatt som finns. Comviq för seniorer är något riktigt bra som den som är 55+  inte får missa när du behöver teckna ett nytt abonnemang för din mobil eller surfplatta. Men det tar inte slut där. Comviq erbjuder fast pris för seniorer också och det gör att du kan ringa till ett fast pris, där du känner till priset och kan på så sätt anpassa din budget utefter det. Comviq som har fast pris för dig som är senior är något du absolut kan överväga att införskaffa när du är sugen på ett nytt mobilabonnemang.

Comviq pensionär

Mobiltelefon eller surfplatta är ett bra sätt att hålla kontakt med nära, kära och bekanta. Och hos Comviq kan du som är pensionär få riktigt bra rabatt och spara pengar som du kan lägga på andra saker. Så när du som pensionär funderar på att sänka dina mobilkostnader är Comviq ett mycket bra alternativ. Comviq håller alltid låga priser och är mycket prisvärt för dig som är pensionär.

Comviq senior

Seniorrabatt är aldrig fel att få när man som senior som fyllt 55+ behöver förnya sitt mobilabonnemang eller kanske skaffa ett extra mobilabonnemang. Comviq erbjuder det mesta du behöver för din mobiltelefoni när du uppnått seniorålder 55+. Med sina mångsidiga abonnemang eller kontankort är Comviq ett mycket bra alternativ för sig som är senior.

Seniorrabatt Comviq

Att ha kontakt med nära och kära är betydelsefullt för många men också att vara nåbar vid speciella tillfällen och att kunna komma i kontakt med andra. Comviq erbjuder seniorrabatt för dig som är 55+, så när du behöver köpa ett nytt kontantkort, kan du med fördel köpa ett från Comviq, då du får seniorrabatt och därmed kan spara pengar som du kan lägga på andra saker.