Coop

Coop är det gamla kooperativet som hade affärer som Domus, Konsum och OBS! Dagens Coop vill vara den goda kraften där mat, hållbarhet och hälsa går hand i hand. Hos Coop får du därför prisvärd, hållbar matglädje i gröna butiker. 

Just nu finns det inga erbjudanden från Coop men vi rekommenderar i stället:

Bli medlem helt gratisMissa inte några exklusiva rabatter och erbjudanden. Fyll i din e-postadress så att vi kan hålla kontakten.

Läs mer om rabatter på Coop för pensionär och senior 55+

Seniorrabatt Coop

Livsmedel är alltid nödvändigt och hos Coop kan du som 55+ få seniorrabatt på dina inköp. Nästa gång du besöker Coop, får du för allt i världen inte missa den seniorrabatt du har tillgång till.

Pensionärsrabatt Coop

Oavsett om du som pensionär besöker Coop en gång i veckan eller varje dag så bör du vara medveten om att det finns pensionärsrabatt att få på Coops produkter. Coop har inte bara livsmedel utan ett nästan komplett sortiment och det gör att din pensionärsrabatt sänker priset när du handlar på Coop.

Coop privatlån

Cirka 50 anställda jobbar på MedMera Bank hos Coop. MedMera Bank är ett helägt dotterbolag till Kooperativa Förbundet (KF), som sedan 2007 bedriver bankverksamhet under Finansinspektionens tillsyn. MedMera Bank erbjuder finansiella tjänster till marknaden under Coops varumärke.

Seniorrabatt Coop Bank Med Mera

Om du som 55+ senior frekvent kund hos Coop kan det vara klokt i att använda sig av Coops egen bank, Med Mera Bank. Den finns förstås också för dig som inte är direkt kund hos Coop. Hursomhelst har du tillgång till seniorrabatt när du vänder dig till Coop Med Mera bank för dina ärenden.

Pensionärsrabatt Coop Bank Med Mera

Återbäring var länge en av grundpelarna hos Kooperativa Förbundet. Nu finns det en bank som ägs av KF som heter Coop Bank Med Mera som har banktjänster, där du som pensionär kan spara eller låna pengar om du behöver. Pensionärsrabatt gör att du kan ta del av Coop Med Mera Bank till ett bättre pris än det ordinarie.