COOP PENSIONÄRSRABATT

Coop är det gamla kooperativet som hade affärer som Domus, Konsum och OBS! Dagens Coop vill vara den goda kraften där mat, hållbarhet och hälsa går hand i hand. Hos Coop får du därför prisvärd, hållbar matglädje i gröna butiker. 

Läs mer om rabatter på Coop för pensionär och senior 55+

Coop har pensionärsrabatt som så många andra livsmedelskedjor erbjuder och här på hejsenior.se kan du som är pensionär ta del av Coops pensionärsrabatt. Coop är det gamla kooperativet som härstammar från Konsum, Domus och OBS! butikerna som har mångårig tradition i vårt land. Och numera är Coop en multinationell kedja med butiker också i alpländerna. Som pensionär har du rätt till pensionärsrabatt på vissa varor och produkter när du handlar hos Coop. 

Coop Pensionärsrabatt tisdag

Pensionärsrabatt på Coop är något som du som pensionär har rätt till och som gör att du kan köpa varor till ett billigare pris. Och det är inte bara pensionärsrabatt som Coop har, utan även du som är 55+ kan glädja dig åt att det finns seniorrabatt på Coop som du kan ta del av. Seniorrabatt hos Coop är något du inte får glömma bort och detsamma gäller dig som är pensionär att du inte får glömma bort den pensionärsrabatt du har rätt till. Och här på hejsenior kan du hitta just erbjudanden från Coop som ger dig som pensionärsrabatt eller seniorrabatt beroende på om du är pensionär eller har fyllt 55+

Vissa dagar har Coop dessutom pensionärsrabatt. Och en sådan dag kan tisdag vara. Många Coop har pensionärsrabatt varje tisdag för dig som är pensionär och som gör att du då kan handla till ett billigare pris än det ordinarie. Coop underlättar därför för dig som är pensionär genom att erbjuda pensionärsrabatt på tisdagar. Tisdag är alltså dagen du som pensionär ska sikta in dig på när du besöker Coop för att få pensionärsrabatt. Åtminstone är det så hos vissa Coop-butiker. Seniorrabatt är också något som Coop erbjuder till alla som uppnått åldern 55+.

Seniorrabatt Coop

Livsmedel är alltid nödvändigt och hos Coop kan du som 55+ få seniorrabatt på dina inköp. Nästa gång du besöker Coop, får du för allt i världen inte missa den seniorrabatt du har tillgång till.

Pensionärsrabatt Coop

Oavsett om du som pensionär besöker Coop en gång i veckan eller varje dag så bör du vara medveten om att det finns pensionärsrabatt att få på Coops produkter. Coop har inte bara livsmedel utan ett nästan komplett sortiment och det gör att din pensionärsrabatt sänker priset när du handlar på Coop.

Coop privatlån

Cirka 50 anställda jobbar på MedMera Bank hos Coop. MedMera Bank är ett helägt dotterbolag till Kooperativa Förbundet (KF), som sedan 2007 bedriver bankverksamhet under Finansinspektionens tillsyn. MedMera Bank erbjuder finansiella tjänster till marknaden under Coops varumärke.

Seniorrabatt Coop Bank Med Mera

Om du som 55+ senior frekvent kund hos Coop kan det vara klokt i att använda sig av Coops egen bank, Med Mera Bank. Den finns förstås också för dig som inte är direkt kund hos Coop. Hursomhelst har du tillgång till seniorrabatt när du vänder dig till Coop Med Mera bank för dina ärenden.

Pensionärsrabatt Coop Bank Med Mera

Återbäring var länge en av grundpelarna hos Kooperativa Förbundet. Nu finns det en bank som ägs av KF som heter Coop Bank Med Mera som har banktjänster, där du som pensionär kan spara eller låna pengar om du behöver. Pensionärsrabatt gör att du kan ta del av Coop Med Mera Bank till ett bättre pris än det ordinarie.

Rabatter i samma kategori

i forma logo
Allt inom ekologisk superfood!
Varumärke
IForma är sen vegans dröm, en fantastisk samling av raw-food-, och ayurvedaprodukter.