ETON

Kvalitetsskjortor är något som Eton har specialiserat sig på. Ända sedan 1928 har företaget tillverkat skjortor av hög kvalitet. Idag finns företaget på 49 marknader och har en omfattande e-handel. Eton förnyar ständigt sitt utbud och strävar alltid efter att ha bästa kvalitet i sina produkter. Med åren har utbudet ökat till att omfatta pikéer, linneskjortor och jeansskjortor.

Mer information om Eton och deras rabatter till seniorer och pensionärer

Seniorrabatt Eton

Att vara välklädd eller bara klä upp sig för ett speciellt tillfälle kan vara en trevlig sak att göra. Då är det bra att känna till ett företag som Eton som erbjuder skjortor av finaste och bästa kvalitet. Med den seniorrabatt som du som är 55+ har tillgång till kan du dessutom spara pengar när du vänder dig till Eton för ett inköp.

Pensionärsrabatt Eton

Klä upp sig till sin födelsedag eller när du ska uppvakta någon? Eller bara gå på en tillställning med släkten. Det kan finnas olika tillfällen när en fin skjorta är något man behöver. Då är det också bra att känna till att du som pensionär har tillgång till pensionärsrabatt som gör att du kan få produkter till ett billigare pris.