PENSIONÄRSRABATT FRILUFTSLIV

Det är ingen hemlighet att motion och friluftsliv har en hälsofrämjande effekt. Särskilt för dig som är lite äldre. Ju mer du rör på dig, desto mindre är risken för åldersrelaterade sjukdomar. Dessutom frigör det hormon som gör dig gladare och piggare!

Fördjupning kring rabatter för dig som är pensionerad eller äldre än 55 år.

Längre ner på sidan finner du fina senior- och pensionärsrabatter och erbjudanden för dig som är 55+. Vi samarbetar med välrenommerade och kända varumärken inom friluftsliv. Varför betala mer än du behöver?

Seniorrabatt för friluftsliv

Ibland behöver du få en liten knuff i rätt riktning för att komma igång med något. Det kan kännas trögt till en början och motivationen är inte alltid på topp. Kostar aktiviteten dessutom en del pengar är startsträckan förmodligen ännu längre. Att vara ute i naturen och ägna dig åt friluftsaktiviteter är underbart på många vis, men inte alltid gratis då många aktiviteter kräver särskild utrustning. I vissa fall kan du även behöva gå särskilda utbildningar innan du får sätta igång på egen hand. Men med lite seniorrabatt kan tröskeln bli betydligt lägre. Med våra rabatter kanske du faktiskt kan testa på den där aktiviteten som du inte trodde du hade råd med.

Frilufts outlet

Det är viktigt att röra på sig och få frisk luft. Då är det perfekt att hejsenior.se erbjuder en outlet för friluftsliv för dig som är 55+. Här finner du mängder med fina rabatter och erbjudanden från några av de största aktörerna inom utrustning och aktiviteter för friluftsliv. Utforska utbudet av rabatter för dig som senior och pensionär, det är en bra inspiration och dessutom ett sätt att upptäcka en ny hobby.

Friluftsliv rabatter

Det fina med friluftsliv är att det inte finns någon åldersgräns, varken övre eller undre. Du kan enkelt börja med det precis när du vill i livet. Oavsett om du är nybörjare eller van idrottsutövare finns det alltid något som passar just dig ute i skog och mark. Varför inte testa på att vandra längs någon vacker led, tälta i skogen, paddla kajak eller bara sitta vid en lägereld och mysa? Möjligheterna är oändliga när det kommer till friluftsaktiviteter och det är bara fantasin som sätter gränserna för vad naturen har att erbjuda. Använd rabatterna och erbjudandena här nedan och kom igång med ditt aktiva liv redan idag!

Pensionärsrabatt friluftsliv

I takt med att allt blir dyrare blir samtidigt inkomsterna för seniorer och pensionärer sämre. Du kan ha svårt att få ihop till de vanliga utgifterna som hör livet till. Vill du sedan också unna dig något eller göra någonting utöver kan det bli svårt att få pengarna att räcka till. Då är det bra att känna till att hejsenior.se finns för dig som är 55+ och önskar dig ett mer aktivt liv. Här får du möjligheten att fortsätta hitta på roliga saker utomhus utan att behöva vända ut och in på plånboken. Du får pensionärsrabatt på bland annat aktiviteter och produkter inom friluftsliv. Tycker du dessutom om att göra saker tillsammans med andra kan du rekommendera dina vänner som är 55+ om olika erbjudanden.