HUSDJUR

Sällskap på äldre dagar? Ett husdjur kan skänka mycket glädje och inte minst fylla ett tomrum vad gäller ensamhet. Och har du husdjur kan du med fördel utnyttja den pensionärsrabatt för husdjur som finns att tillgå hos många företag som säljer produkter för husdjur. Det kan vara allt från foder till kattmat eller ett koppel och andra saker för ditt husdjur.

Mer info om rabatter för husdjur för dig som är 55+


Seniorrabatt på husdjurs-produkter finns förstås för dig som har fyllt 55+ och som inte gör ett lika stort hål i plånboken som om du hade köpt produkterna till ordinarie pris. 
Ett husdjur kan skänka stor glädje men det kan också var krävande att ta hand om, därför är det bra att det här på hejsenior.se finns många erbjudanden från företag som jobbar med husdjur och alla produkter som behövs och där du får en bra överblick vilka som erbjuder pensionärsrabatter

Husdjur behöver inte bara kärlek, utan också något att äta. Hundfoder exempelvis finns i många varianter men det finns företag som är specialiserade på produkter till ditt husdjur och genom dessa kan du lägga en beställning och då utnyttja den seniorrabatt som du har tillgång till när du fyllt 55+.

Vetzoo logo
Fri frakt över 500 kr!
Varumärke
Allt till ditt husdjur, t.o.m. veterinärfoder. När du väljer hemleverans från oss behöver du inte vara hemma för att ta emot paketet, vi ställer det utanför din dörr.
Zooplus logo
Specialerbjudanden hos zooplus.se
Varumärke
Hos zooplus finns mer än 8000 foder och tillbehör för katt, hund, smådjur, häst, fisk och fågel.