ILLUSTRERAD VETENSKAP

Tidningen Illustrerad Vetenskap är idag den största tidningen i Norden inom vetenskap, natur och teknik. Det är det danska förlaget Bonnier Publications som ger ut Illustrerad Vetenskap och den kommer ut 18 gånger per år.

Läs mer om Illustrerad Vetenskap

I den populärvetenskapliga tidningen får du läsa om allt från de senaste tekniska framstegen, till upptäckter i rymden och mycket mer. Tidningen har ofta långa reportage och artiklar som går in på djupet kring olika vetenskapliga ämnen.

Historian bakom Illustrerad Vetenskap

Framgångssagan Illustrerad Vetenskap kom ut med sitt första nummer 1984. Redaktionen utgår från Köpenhamn och originalversionen av tidningen publiceras därför på danska.

Vetenskap kan vara krångligt, men Illustrerad Vetenskap hittade ett sätt att förmedla vetenskap på ett enkelt och intressant sätt. Det var det här som gjorde att tidningen blev en sådan succé.

Innan 1980-talet var över fanns tidningen även tillgänglig i Sverige, Norge och Finland. Därefter fortsatte expansionen och idag finns tidningen i 15 länder, bland annat Australien, Grekland och USA.

Prenumeration Illustrerad Vetenskap

Tidningen Illustrerad Vetenskap kan bli ett fint tillskott i vardagen för dig som är intresserad av vetenskap på en bred front. Vill du inte missa ett nummer, eller slippa köpa dem själv i affären, så är en Illustrerad Vetenskap prenumeration en smidig lösning.

Du kan starta en prenumeration direkt över nätet. Då bestämmer du hur många nummer av tidningen som du vill få hem i brevlådan och betalar för prenumerationen. Efter att du fått de nummer som du valt att prenumerera på finns det inga krav på att fortsätta din prenumeration. Men du kan givetvis alltid teckna en ny Illustrerad Vetenskap prenumeration.

Illustrerad Vetenskap erbjudande

Det finns inte någon Illustrerad Vetenskap gratis utgåva, däremot kan du ofta få olika rabatter på en Illustrerad Vetenskap prenumeration. För att hjälpa dig att hitta fördelaktiga erbjudanden samlar vi rabatter här som kan ge dig ett bra pris på din prenumeration.

Om du vet med dig att du kommer att vilja läsa alla nummer så lönar det sig att teckna en Illustrerad Vetenskap prenumeration, istället för att köpa lösa nummer i affären. Priset blir nämligen lägre per tidning, ju fler nummer du väljer att prenumerera på.

Illustrerad Vetenskap seniorrabatt

Du som är senior, alltså 55+, kan få en Illustrerad Vetenskap seniorrabatt. Håll utkik här hos oss där vi publicerar olika erbjudanden som riktar sig till seniorer. Ibland kommer det mycket bra rabatter som gör att du kan spara in en hel del.

Spara upp till 54%
Spara upp till 54%
Kampanj
Varje nummer av Illustrerad Vetenskap bjuder på rikt illustrerade artiklar, skrivna på ett levande språk som både fängslar och underhåller.