IZAFE

IZafe är ett företag som utvecklar och säljer produkter och tjänster inom säkerhet och hälsovård. Företaget vill digitalisera vården med hjälp av moderna säkerhetslösningar för att på så sätt skapa tryggare arbetsplatser. IZafe vill genom digitalisering skapa en säkrare och smartare värld och vara delaktiga i människors trygghet. 

Läs mer om IZafe deras och rabatter till seniorer

IZafe erbjuder flera produkter som underlättar för dig som är senior eller pensionär om du behöver medicinering. En av dessa produkter är en läkemedelsrobot i form av en dosettapparat som automatiskt matar ut tabletter vid ordinerad tidpunkt för att säkerställa att medicineringen sker vid rätt tidpunkt. Den kan också larma vårdpersonal vid utebliven medicinering. Apparaten säkerställer också doseringen blir helt rätt och tar bort risken för överdosering, fel dosering eller att den som ska medicin struntar i att ta den.

Något annat som IZafe erbjuder är också personlarm i mobilen, där du kan larma från knapp eller direkt via telefonen och vid ett larm kan spårning ske före, under och efter aktiverat larm. IZafe erbjuder också ett trygghetslarm via mobilen som ytterligare underlättar för dig som är senior och pensionär i din tillvaro.

Seniorrabatt IZafe

Ibland kan det vara skönt att veta att någon håller koll på dig och din tillvaro vid behov och det är just det som IZafe erbjuder till dig som är senior, 55+ och som sådan har du rätt till seniorrabatt när du avser att anlita IZafe och någon av deras produkter. Att ha en extra trygghetskänsla i tillvaron är aldrig fel och att veta att det finns ett larm som går iväg om något är fel kan stilla den eventuella oro som kan finnas. Så glöm inte den seniorrabatt du har rätt till.

Pensionärsrabatt IZafe

Som pensionär kan det finns oro inför tillvaron och om man tar rätt medicin och vad som händer om det skulle hända något i hemmet. Men med IZafes produkter finns det hjälp att få och som underlättar tillvaron för dig som pensionär. Med pensionärsrabatt kan du dessutom få IZafe produkter till ett billigare pris, vilket gör att du som pensionär både kan få trygghet men också spara pengar.