LIDL

Lidl har snabbt etablerat sig som en livsmedelskedja med lågpris i fokus. På Lidl gäller pensionärsrabatt som hos många andra livsmedelskedjor. Lidl etablerade sig i Sverige 2003 men har funnits i Tyskland på allvar sedan 1973 men grundades redan på 1930-talet. Men det var på 70-talet som kedjan etablerade sig ordentligt inom dagligvaruhandeln. 

Information om Lidl och deras rabatter till seniorer och pensionär.

Lidls koncept är att erbjuda dagligvaror till ett billigt pris. Ett pris som blir ännu billigare för dig som är 55+ och har tillgång till seniorrabatt på Lidl. 

Företaget har många egna varumärken som du inte kan hitta någon annanstans, vilket gör företagets utbud ganska unikt. Dessutom erbjuder man andra varor som exempelvis skor som man normalt inte hittar hos den vanliga dagligvaruhandeln.

Omkring 4 procent i andelar av den svenska marknaden inom dagligvaruhandel har Lidl och. som pensionär får du inte glömma bort den pensionärsrabatt du har tillgång till hos Lidl. Och här hos oss kan du se erbjudanden från Lidl och andra kedjor inom dagligvaruhandeln. 
Lidl har som ambition att ha sina butiker i bra ”citylägen” där folk rör sig för att det på så sätt ska vara smidigt att hitta till butikerna.

Ingen aktiva kampanjer just nu.

Rabatter i samma kategori

i forma logo
Allt inom ekologisk superfood!
Varumärke
IForma är sen vegans dröm, en fantastisk samling av raw-food-, och ayurvedaprodukter.