MATHEM

Handlar du på Mathem? Precis som det låter så får du din mat hem till din dörr med Mathem. Det här är den största svenska mataffären på internet. Den startades 2006 med en tanke om att förenkla vardagen och spara tid. Det går snabbt och enkelt att plocka ihop din Mathem matkasse och sedan bestämmer du själv tid för när du vill få den levererad. Om du lägger din beställning tidigt under förmiddagen kan du dessutom få din mat levererad samma dag.

Läs mer om Mathem

Mathem hemleverans

När du beställer din mat så får du den som sagt hemlevererad. Då kan du välja om budet ska knacka på eller om de bara ska lämna varorna utanför dörren. Det sistnämnda är ett bra alternativ om du är sjuk, eller om du vill undvika att bli det.

I sortimentet kan du även hitta produkter från Clas Ohlson och Kronans Apotek. Med andra ord kan du samtidigt beställa praktiska saker till hemmet, som till exempel; sopsäckar, tillbehör till kontoret och lampor. Du kan även passa på och handla från apoteket samt beställa hem dina receptbelagda mediciner.

Inspiration

I webbshoppen hittar du inte bara matvaror och produkter till hemmet. Där finner du även inspirationssidor med tips på exempelvis, hälsosam kost, träning och recept på god vardagsmat. Ska du ha fest hemma? Fyller någon år? Då finns det även sidor med presenttips och dukningar. När du ska ha lite helglyx finns även förslag på nya middagsrecept att testa på.

Rabattkod Mathem

En Mathem rabattkod hittar du lätt genom en sökning på internet. På så sätt kan du hitta värdekuponger runt 200 kronor. Matbutiken erbjuder även Mathem ny kund rabatt som exempelvis ger dig 150 kronor avdrag på ditt första köp.

I mataffären finns det dessutom både en fyndhörna och en sida med alla extrapriser. Fyndhörnan erbjuder dig varor som är på väg att utgå ur sortimentet. Medan extrapris-sidan uppdateras kontinuerligt med matvaror med kanske lite kortare utgångsdatum. Oavsett så kan du fynda både det ena och det andra, samtidigt som du sparar pengar.

Seniorrabatt Mathem

Är du på jakt efter en pensionärsrabatt Mathem? I webbutiken hittar du inspirationssidor med samlade extrapriser och tips på nya rätter som passar seniorer. Speciell Mathem rabatt kan du som kund ta del av genom att samla poäng på varje köp du gör. På så vis får du hem värdekuponger i brevlådan. Att handla din mat på internet sparar dig tid och du får istället mer rum för något trevligt.

Ingen aktiva kampanjer just nu.

Rabatter i samma kategori

i forma logo
Allt inom ekologisk superfood!
Varumärke
IForma är sen vegans dröm, en fantastisk samling av raw-food-, och ayurvedaprodukter.