MINIFINDER

Minifinder har funnits på marknaden i snart tio år och har under den tiden samlat på sig värdefull kunskap kring positioneringsteknik. Minifinder erbjuder helhetslösningar inom e-hälsa, fordon, tillgångar och djur. 

Genom GPS-tekniken har Minifinder byggt upp sina produkter som bygger på realtidspositionering och som också har fallsensor, rörelsesensor och digitala in och utgångar. 

Inte minst har minfinder.se genom sin produktlösning ökad trygg- och frihet för äldre och personer med funktionsnedsättning. 

Genom olika säkerhetsprodukter som bygger på GPS-tekniken hjälper minfinder.se att öka tryggheten för äldre. Bland annat erbjuds en produkt som är utformad som ett armbandsur och som genom en smidig teknik fungerar som ett trygghetslarm och för att enkelt kunna övervaka användarens fysiska tillstånd samt larma vid oförutsedda krissituationer. Den fungerar upp till 120 timmar utan att laddas. Men det finns också produkter som exempelvis produkten Pico som har en batteritid på upp till 20 dygn i standby-läge och som har ett inbyggt fall-larm som ger en extra trygghet för äldre. 

[wd_hustle id=”optin-1″ type=”embedded”/]

Seniorrabatt MiniFinder

Som senior kan det finnas situationer där det kan behövas lite extra hjälp i form av ett trygghetslarm eller falldetektor. Det finns hos minifinder.se att uppbringa och som senior, 55+ kan du få seniorrabatt. Glöm därför inte bort den seniorrabatt du har rätt till när du behöver något från minfinder.se

Pensionärsrabatt MiniFinder

Tryggheten är viktig när man blir äldre och hos minfinder.se kan du hitta just de produkter du behöver för att du och anhöriga ska känna trygghet. Och med en pensionärsrabatt kan du dessutom få minfinders produkter till ett ännu bättre pris än det ursprungliga. Därför är det bra att ha pensionärsrabatten i åtanke när du behöver handla något hos minfinder.se