MYHERITAGE

Att utforska familjehistoria och släkthistoria är rogivande för många. Hos MyHeritage kan du göra just det och MyHeritage är den ledande globala upptäcksplattformen för just detta. Med hjälp av DNA-tester för hemmabruk kan människor utforska sin härkomst och förstå sitt förflutna för att kunna förbättra sin framtid. MyHeritage kombinerar dessutom familjehistoria och DNA för släktforskning och hälsa. Sajtens användare kan förena deras förflutna, nutid och framtid.

Info om My Heritage och rabatter till senior och pensionär

Seniorrabatt MyHeritage

Släktforskning är något som är både intressant och spännande och som kan leda till oväntade nya möten. Finns det någon avlägsen släkting där ute i världen som du inte känner till? Hos MyHeritage kan du ta reda på det och när du väljer att vända dig till MyHeritage har du som 55+ tillgång till Seniorrabatt. Med den seniorrabatten kan du få pengar över till annat. 

Pensionärsrabatt MyHeritage

Att fylla sin fritid som pensionär kan vara förenat med viss svårighet för vissa. Varför då inte börja släktforska och undersöka om det finns släktingar som du inte känner till och som kan vara värda att ta kontakt med. MyHeritage erbjuder just den möjligheten och med pensionärsrabatt gör du det dessutom ännu billigare än till ordinarie pris. 

No coupons found.