NEXTORY

I dagens hektiska värld hinner man sällan sitta ned i lugn och ro och läsa en bok. Men nu finns andra sätt att njuta av en bra bok – att få den uppläst för sig och det kan du få hos Nextory som är en av Nordens största prenumerationstjänster för ljud och e-böcker. Så även om du tränar på löpbandet eller bara är ute och går med hunden så kan du ändå ta del av en bok genom Nextory.

Seniorrabatt Nextory

Böcker fortsätter att ges ut i en aldrig sinande ström. Nya titlar och nya författare dyker upp titt som tätt. Och det är svårt att få tid att hinna läsa allting som man vill läsa. Men du som 55+ kan du genom den seniorrabatt som finns ansluta dig till Nextory och därigenom lyssna på den bok du känner för samtidigt som du antingen kopplar av i soffan eller är ute och kör med dammsugaren eller står och lagar en måltid.

Pensionärsrabatt Nextory

Som pensionär kan synen bli sämre och därmed försämras möjligheten att ta del av böcker. Men med Nextory behöver du inte läsa själv, utan du kan lyssna dig igenom en bok. Som pensionär har du dessutom tillgång till pensionärsrabatt, vilket gör att du sparar pengar som du kan använda till annat när du väljer att bli medlem hos Nextory.