PENSIONÄRSRABATT FELLO

Om mobiloperatören Fello går det verkligen att säga att den är skapad av kunder – för kunder. Grundarna av bolaget tröttnade på lockbeten som “marknadens billigaste abonnemang”, men när fakturan damp ned i inkorgen var den högre än tidigare. Det blev starten för Fello mobilabonnemang som fick tillstånd av Telia att grunda en operatör i deras mobilnät.

Läs mer om Fello och dess rabatter till seniorer och pensionärer

I dag har bolaget blivit en del av Telia men operatörens affärsidé från början kvarstår; Erbjuda sina kunder ett mobilabonnemang med sunt förnuft och schyssta villkor. Kunden i fokus med andra ord.

Erbjudanden hos Fello

Som tidigare nämnt är Fello på jätten Telias nät och erbjuder sina kunder 2G, 3G och 4G-nät. Eftersom att operatören är på samma nät som Telia så garanterar de samma och lika bra täckning som hos Telia. Fello erbjuder däremot inte 5G ännu – just det nätet utvecklas för tillfället av de stora och etablerade aktörerna på marknaden. Men eftersom att utvecklingen går hastigt framåt är det nog bara en tidsfråga innan du kan ta del av 5G-nätet hos Fello.

Är du intresserad av att teckna ett mobilabonnemang hos Fello får du ta del av ett förmånligt välkomsterbjudande. Av dessa har de två olika varianter där den ena varar i två månader – medan det andra i fyra månader. Båda erbjudandena ger dig bland annat halva priset under perioden, ingen bindningstid samt att du kan behålla ditt gamla nummer. Det enda som skiljer dem åt är att du får 50 GB extra att surfa för om du tecknar ett abonnemang på två månader.

Det finns även goda kampanjer att ta del av hos Fello mobil om du är över 55 år.

Fello seniorrabatt

Mobilabonnemang för pensionärer och för dig över 55 år får du mer surf för pengarna. Som Fello senior betalar du lika mycket som de övriga abonnemangen men varje paket ger fler GB – så att du kan surfa ännu mer.

Fello omdömen – så tycker användarna om Fello

När man läser recensioner från Fellos kunder går det verkligen inte att missa att det är positiva toner över att de är en del av Telia. Det bidrar till stabil uppkoppling nästan överallt – även om du befinner dig en bra bit från civilisationen.

Uppkopplingen är det inget fel på, men däremot är flera användare kritiska till Fellos kundservice. Det kan ibland vara långa väntetider till supporten – men samtidigt fyller abonnemanget sina två huvudsyften: Nämligen billigt och bra täckning.

No coupons found.