PENSIONÄRSRABATT FIBIO

Mobiloperatören Fibio Nordic AB använder sig av Telenors nätverk som kan nyttjas av 99.9% av befolkningen. Fibio sätter dig som kund först med fokus på prisvärdhet, enkelhet, personlig kundservice, samt flexibla tjänster.

Läs mer om Fibio och dess rabatter till seniorer och pensionärer

Prisvärt abonnemang

Samtliga abonnemang inkluderar fria SMS och samtal, helt utan bindningstid. Dessutom använder operatören lägsta prisgaranti, vilket innebär att om du hittar ett billigare abonnemang hos en annan operatör då matchar Fibio priset. I ett Fibio abonnemang ingår även Viaplay i två månader. På så sätt kan du titta på en mängd serier och filmer helt gratis.

Mobiloperatören lovar sina kunder snabb kundtjänst som svarar på dina frågor inom tio minuter och mejl inom 24 timmar. Dessutom är det lätt för dig att gratis byta abonnemang, och du får ångerrätt i tre veckor. Du kan även pausa ditt abonnemang i upp till sex månader. Mobiloperatören Fibio har alltså dig som kund i centrum och vill att du ska vara så nöjd som möjligt.

Fibio omdöme

Är Fibio bluff? Nej! Mobiloperatören arbetar hårt för att deras kunder ska vara nöjda. Och det reflekteras även i kundernas recensioner då de flesta skriver att de har blivit trevligt bemötta. Dessutom tycker kunderna att abonnemangen är billiga och har bra täckning. Vissa kunder har fått sina kostnader sänkta och blivit erbjudna extra surf om de har stött på problem tidigare. Med andra ord får du snabb hjälp genom kundtjänst, plus plåster på såren.

Fibio seniorrabatt

Med Fibio senior får du dubbel surf. Det betyder att du som är över 55 år kan surfa dubbelt så mycket med din mobiltelefon. Dessutom kan du använda Fibio rabattkod för att få 50% rabatt på ditt abonnemang en månad. I seniorabonnemanget ingår det alltid fria SMS och samtal, bra täckning, prisgaranti och ingen bindningstid. Med andra ord kan du säga upp ditt abonnemang när du vill. Du kan lätt ta med dig din mobiltelefon ut på resande fot inom EU utan att behöva betala extra för samtal och SMS. Det är alltså gratis utomlands också.

Testa innan du bestämmer dig

Innan du bestämmer dig kan du testa ett obegränsat abonnemang. Då kan Fibio se hur du använder din mobiltelefon och på så sätt föreslå ett passande seniorabonnemang, eller skräddarsy ett. Vi alla använder vår mobil på olika sätt och mycket. Vissa kanske gillar att prata en hel del i telefon och SMS:a, medan andra gillar att surfa mycket på nätet. Därför är det bra att ha ett abonnemang som matchar dina behov.