READLY

I dagens moderna samhälle är papperstidningar på utdöende. Pensionärsrabatt hos Readly gör att du som är pensionär får just som det låter, pensionärsrabatt när du väljer att nappa på ett erbjudande från Readly här hos hejsenior.se 
Readly erbjuder möjligheten att digitalt läsa många av de största tidningarna och magasinen som finns till försäljning och du kan göra det på din läsplatta. Readly har ingen bindningstid och du kan ladda ned en tidning och läsa den i offlineläge, utan att vara uppkopplad, på så vis slipper du vara orolig för att det tickar abonnemangstid när du vill läsa en tidning eller magasin hos Readly.Readly erbjuder seniorrabatt precis som många andra företag gör när du vill använda deras produkter och villkoret är då att du fyllt 55+ för att kunna ta del av den. 

Fler än 5000 tidnings- och magasinstitlar finns hos Readly för dig att ladda hem och det finns alltid någon tidning eller magasin att prenumerera på för dig som är pensionär. Pensionärsrabatt gäller hos Readly, vilket gör att du betalar ett billigare pris än det ordinarie när du väljer att teckna ett abonnemang där. 

Fördelen med Readly är också att du kan dela ditt konto med alla i hushållet och då är det fem titlar som du kan dela med dig av. Readly har också alltid de senaste utgåvorna som gör att innehållet alltid är fräscht och aktuellt. Därför får du som är senior inte glömma den seniorrabatt du har hos Readly när du bestämt dig för att teckna ett abonnemang.