SKELLEFTEÅ KRAFT

Skellefteåkraft eller Skekraft som de ibland kallas för är en drivande kraft i arbetet för en hållbar framtid. De anställda blir utbildade för att tillhandahålla bästa möjliga kunskap och service. De investerar i forskning samt värdesätter förnybar el och värnar varmt om miljön.

Läs mer om Skellefteå Kraft

Skellefteå Kraft är grundat år 1906. Sedan dess har en hel del hänt i Sverige. Samhället har genomgått industrialisering, städerna vuxit och miljöfrågorna har blivit alltmer i fokus. För att säkra en hållbar framtid investerar Skellefteå kraft i biodriven fjärrvärme, kärnkraft och vattenkraft samt vindkraft.

Skellefteåkraft levererar el till hela landet, som främst produceras i norra Sverige. Största delen framställs från vindkraft och vattenkraft, resten kommer från kraftverk som levererar kraftvärme och kärnkraft. Skellefteåkraft äger helt eller delvis dessa kraftverk.

Skellefteå kraft elavtal / Skekraft elpris

För att teckna ett elavtal behöver du givetvis tänka på lite olika saker, exempelvis om det passar bäst med rörligt, tim- eller fast pris.

Om du dessutom tecknar ett elavtal hos Skellefteåkraft innebär det att du kan förnya eller ta med avtalet när du flyttar. Du kan också lägga till ett timprisavtal. Detta tillval gäller dock endast om du har tecknat ett rörligt avtal. Med Skellefteå kraft kan du även vintersäkra ditt avtal, vilket helt enkelt innebär att du försäkrar dig om ett stabilare elpris under vinterns kallaste månader.

Ett fast eller rörligt Skellefteå kraft elpris garanterar dig alltid 100 procent förnybar el.

Beräkna Elpris Skellefteå kraft

På sidan finns det en självskattningsmätare som du enkelt kan beräkna hur mycket det skulle innebära i kostnad för just dig när du tecknar ett elavtal hos Skellefteå kraft. Du som är 55 år eller högre har dessutom möjlighet att dra nytta av förmånen som heter Seniorrabatt Skellefteå kraft, vilket ger dig ett bättre pris.

Skellefteå kraft omdöme

Har fått utmärkelsen för branschens bästa kundservice.

Ungefär 4 000 kunder från Reco gav tillsammans 4.5 av 5 i betyg, av samtliga jämförda elhandlare år 2021.

Skellefteå logo
100% förnybar el till inköpspris i 9 månader!
Kampanj
0 kronor i månadsavgift (49 kr/mån, totalt värde 441 kr) och helt utan påslag (7,5 öre per kWh).