SKYSCANNER

Skyscanner startade 2003 med målsättningen att vara annorlunda. De vill visa alla flygresemöjligheter på ett enda ställe – ett enkelt alternativ till de förvirrande sajterna som får resandet att kännas jobbigt. I dag har Skyscanner gått från att vara en flygsökmotor till att vara världsledande på resor. Över att 100 miljoner människor världen över använder deras app och webbplats varje månad för att få hjälp med sina resplaner. Skyscanners huvuduppgift är att göra resandet så enkelt som möjligt och hjälpa varje användare att hitta de bästa alternativen för flyg, hotell och hyrbil för att skapa den perfekta resebokningen.

Seniorrabatt Skyscanner

Bökigt att boka flygresa för sig och boende för sig? Hos Skyscanner kan du boka allt på en och samma gång för att göra resebokningen så smidig det bara går. Om du är 55+ har du tillgång till Seniorrabatt som gör att du kan spara pengar på din bokning.

Pensionärsrabatt Skyscanner

Skyscanner är stället för dig som vill ut och resa och som inte vill krångla med bokningar på flera ställen. På skyscanner kan du boka allt du behöver för din resa på ett och samma ställe. Du som är pensionär kan dessutom glädja dig åt att du uppbär pensionärsrabatt när du behöver göra en bokning hos skyscanner.