TRÄDGÅRD

Som pensionär kan det vara trevligt att vara ute i trädgården. En prunkande trädgård kan erbjuda mycket nöje större delen av året. Här på hejsenior.se finns det pensioärsrabatter på trädgårdsprodukter och allt som hör till en trädgård. Pensionärsrabatt innebär att du som är pensionär kan ta del av erbjudanden till ett billigare pris än det ordinarie priset. 

Mer info om trädgårdsrabatter för pensionärer och seniorer


En trädgård kan se ut på många olika sätt och ha många olika storlekar. Och hur den ska se ut väljer du själv. Kanske vill du ha mycket blommor eller bara gräsmatta och något äppelträd, det är upp till dig själv hur du vill utsmycka den. Seniorrabatt på trädgård ger dig som är senior möjlighet att få tag på saker till trädgården till rabatterat pris och därigenom införskaffa produkter de produkter som du som senior behöver till din trädgård. 

Det finns många företag som tillhandahåller saker till din trädgård och här på hejsenior.se kan du se vilka företag som har erbjudanden som rör trädgård och pensionärsrabatter. Som pensionär kan det finnas mycket tid att fylla och har man en trädgård kan det behövas en del saker för att hålla den grönskande och fin. Titta då gärna vad företagen har att erbjuda när det gäller trädgård och glöm inte seniorrabatten till sommarrabatten!

Vivara logo
Bra erbjudanden på många produkter!
Varumärke
I mer än 20 år har Vivara Naturprodukter målmedvetet utvecklat, producerat och sålt kvalitetsprodukter till landets naturälskare.