TRAVELSTART

Hos travelstart.se börjar just det som namnet säger – din resa ut i världen. Företagets målsättning är att erbjuda sina kunder marknadens lägsta priser på resor. Enkelheten är något som travelstart.se trycker lite extra på när det gäller resebokningen. Travelstart har 650 flygbolag, 240 000 hotell och semesterbostäder i över 90 länder under sitt bokningsparaply.

Läs mer om Travelstart erbjudanden och rabatter

Seniorrabatt travelstart.se

Resa kan vara trevligt i sig men att boka en resa kan vara krångligt. Antingen är det färdmedlet som ställer till det eller så finns det inget boende när man väl hittat ett bra datum att resa. Med travelstart får du hjälp med allt du behöver när du ska boka din resa och då är det bra att känna till att du som 55+ har tillgång till seniorrabatt när du vill boka din resa.

Pensionärsrabatt travelstart.se

Som pensionär kan tiden och lusten finnas att se sig omkring i världen. Med hjälp av travelstart.se kan du fokusera just på ditt resmål, så fixar travelstart allt runtomkring med resa och boende. Med den pensionärsrabatt du som pensionär har tillgång till kan du dessutom få din resa till ett billigare pris.