VIMLA SENIOR

Oönskade samtal? Det är något som många har problem med. Men med hjälp av Vimla kan du som senior få hjälp med just det. Vimla tillhandahåller en tjänst där du som har en smartphone kan välja vilka kontakter som får ringa dig och övriga samtal får du som pushnotiser att personen har ringt.

Läs mer om Vimla och dess rabatter till seniorer och pensionärer

Som senior kan Vimla därför var ett bra alternativ för dig som inte vill ha oönskade samtal. Många telemarketingbolag inriktar sig mot äldre och då är det bra att veta att här hos Hej Senior kan du få seniorrabatt när du som senior använder Vimla. När du fyllt 55+ har du nått den ålder som räknas som senior och då kan du använda Vimla genom det erbjudande som finns här på Hej Senior.

Mobiloperatören Vimla är en del av telekommunikations-leverantören Telenor Sverige AB och är även inkopplad på deras nät. Operatören har vunnit utmärkelsen “Årets operatör” fem år i rad och fokuset är på kunden samt hållbarhet. På hemsidan kan du köpa Vimla mobil på second hand. De erbjuder mobiler, vilka fungerar som nya, från bland annat Apple och Samsung. Det här bidrar till en mer hållbar konsumtion och fullt fungerande mobiler slipper hamna i soporna. Dessutom skänker de en del av sin vinst till välgörenhet.

Vimla pensionär

Vimla är det du som pensionär behöver om du inte vill ha oönskade samtal från försäljare eller andra människor du inte vill ha kontakt med. Vimla är något för dig som är pensionär som vill undvika vissa sorters telefonsamtal. Här på Hej senior finns erbjudande från Vimla till dig som är pensionär och som gör att du som pensionär genom Vimla kan få bort samtal du inte vill ha till din smartphone och som istället omvandlar samtalen till pushnotiser, vilket gör att du bara får samtal från de du verkligen vill ha samtal ifrån.

Vimla mobilabonnemang

Tack vare att Vimla använder sig av Telenors mobilnätverk kan de erbjuda 2G, 3G, samt 4G med hög hastighet och god täckning med samtliga abonnemang. Du kan välja om du vill ha från 3 GB surf ända upp till 100 GB surf. Den surf du inte använder sparas alltid till nästa månad. Operatören har Sveriges nöjdaste kunder men skulle du mot förmodan inte vara tillfreds kan du alltid säga upp det. Eftersom abonnemangen inte har någon bindningstid kan du avsluta det när du vill.

Genom Vimlas app kan du enkelt se hur mycket surf du har använt, ändra ditt abonnemang, tipsa vänner, samt ha koll på dina betalningar

Vimla rabatt

Du kan få Vimla rabatter om du tipsar dina vänner om abonnemanget. Ni får båda då tio kronor rabatt varje månad som ni är kunder. Med andra ord, ju fler du tipsar desto mer rabatt får du på ditt abonnemang. Dessutom, under november 2022 erbjuder de 90% rabatt i tre månader på alla abonnemang för nya kunder.

Vimla senior

Ett Vimla erbjudande för personer över 55 år består av samma abonnemang som vanligt, fast till ett lägre pris. Exempelvis; ett abonnemang med 10 GB surf kostar 170 kronor i månaden, för seniorer kostar det istället 150 kronor. Som vanligt ingår fria SMS och samtal. Det finns även ingen bindningstid och oanvänd surf sparas till nästa månad.