VIMLA SENIOR

Oönskade samtal? Det är något som många har problem med. Men med hjälp av Vimla kan du som senior få hjälp med just det. Vimla tillhandahåller en tjänst där du som har en smartphone kan välja vilka kontakter som får ringa dig och övriga samtal får du som pushnotiser att personen har ringt.

Läs mer om Vimla och dess rabatter till seniorer och pensionärer

Som senior kan Vimla därför var ett bra alternativ för dig som inte vill ha oönskade samtal. Många telemarketingbolag inriktar sig mot äldre och då är det bra att veta att här hos Hej Senior kan du få seniorrabatt när du som senior använder Vimla. När du fyllt 55+ har du nått den ålder som räknas som senior och då kan du använda Vimla genom det erbjudande som finns här på Hej Senior.

Vimla pensionär

Vimla är det du som pensionär behöver om du inte vill ha oönskade samtal från försäljare eller andra människor du inte vill ha kontakt med. Vimla är något för dig som är pensionär som vill undvika vissa sorters telefonsamtal. Här på Hej senior finns erbjudande från Vimla till dig som är pensionär och som gör att du som pensionär genom Vimla kan få bort samtal du inte vill ha till din smartphone och som istället omvandlar samtalen till pushnotiser, vilket gör att du bara får samtal från de du verkligen vill ha samtal ifrån.

No coupons found.