VY FD NETTBUSS

Vy hette fram till nyligen Nettbuss men konceptet är det samma. Bussbolaget är det nästa största bussbolaget i Norden och har verksamhet i både Sverige och Norge. Vy förfogar över cirka 3 300 bussar och över 7 400 medarbetare. Vy har som ambition att erbjuda prisvärda och kvalitetsmässigt goda persontransporter.

Läs mer om rabatter hos Vy fd Nettbuss för penionärer och seniorer

Pensionärsrabatt Vy fd Nettbuss

Nettbuss erbjuder pensionärsrabatt som så många andra företag och det gör att du som pensionär kan boka resor till ett billigare pris än det ordinarie. Pensionärsrabatt hos Netbuss har alla som är pensionärer tillgång till. Nettbuss är ett bra alternativ om du vill resa en längre sträcka, då företaget har bekväma bussar och som trafikerar många destinationer. Det kan vara avkopplande att ta en bussresa och då är Nettbuss ett bra alternativ att ta för dig som är pensionär och då är det såklart bra att han tillgång till pensionärsrabatt hos Netbuss. Nettbuss trafikerar många orter i hela Sverige och redan låga priser blir ännu billigare med den pensionärsrabatt som du som pensionär har tillgång till.

Seniorrabatt Vy fd Nettbuss

Att resa bort en stund kan alltid vara trevligt och göra det med Vy gör att du får en resa med kvalitetsbussar och hög komfort. Dessutom kan du som är 55+ resa billigare med tanke på att du kan få seniorrabatt på din resa.

Bussresor med högsta komfort!
Bussresor med högsta komfort!
Varumärke
Vy bus4you är ett expressbussföretag som kör till flera populära destinationer i Sverige, Norge och Danmark.