ALLA HJÄRTANS DAG

Alla hjärtans dag är speciell för många eftersom det är ett tillfälle att visa uppskattning till dem som står dig nära. Det är en tradition där du kan visa kärlek gentemot din partner, men även nära och kära överlag. Inte minst barn och barnbarn förstås.

Läs mer om alla hjärtans dag

I Sverige etablerades den i mitten av 90-talet och efter några år var det helt uppenbart att det var en tradition som var här för att stanna. Men traditionen har en bakgrund som sträcker sig mycket längre bakåt i tiden än så. Alla hjärtans dag har sitt ursprung i traditioner som uppstod kring helgonet Sankt Valentin under medeltiden i Frankrike och England.

Alla hjärtans dag har blivit alltmer populärt och de allra flesta handlare och webbutiker har olika typer av erbjudanden inför alla hjärtans dag. I början var det mest bakverk och blommor som vi gav varandra på alla hjärtans dag. Numer ser det däremot helt annorlunda ut. Det finns många olika saker som du kan ge som gåva på den här dagen.

Ett sätt att visa uppskattning och omtanke på som är väldigt populärt är med en alla hjärtans dag present som mottagaren kan ha nytta av. Gärna en som personen kanske inte unnar sig i normala fall. Men när är alla hjärtans dag? Alla hjärtans dag 2023 är 14 februari och det datumet gäller faktiskt alltid, oavsett år.

Ge bort en nyttopryl på alla hjärtans dag

Beroende på vem du ska köpa presenten till kan det förstås också variera i fråga om vad som kan vara passande som gåva. Blommor och choklad är en klassiker men det finns andra roliga saker också som du kan ge till någon du tycker om. Du kan visa omtanke för din partner genom att ge hemelektronik eller varför inte ett instrument, om hobbyn är musik.

Alla hjärtans dag rabatter du ska hålla koll på

Skönhetsprodukter brukar vara uppskattat för henne och du kan ofta välja mellan många olika erbjudanden i butikerna. Så du kan ganska lätt hitta den perfekta alla hjärtans dag presenten bland hudvård och kosmetika exempelvis.

Alla hjärtans dag billigt för de yngre

Om du har yngre familjemedlemmar som du vill ge en gåva till, kanske barn i skolåldern eller unga vuxna, kan det vara kul att tänka ett extra varv på hur du kan vara unik om du vill ge dem en alla hjärtans dag gåva. De kommer kanske inte att uppskatta blommor särskilt mycket och godis ger du dem säkerligen ofta ändå.

Vi kan varmt rekommendera presentkort på spel eller streamingtjänster i kategorin film eller musik. Det kommer garanterat att bli en succé och är något som föräldrar brukar vara aningen restriktiva med. Men om du är far- eller morförälder behöver du inte tänka på det eller hur? Du får ju faktiskt skämma bort dina barnbarn med andra typer av presenter om du vill!

Samla alla seniorrabatter på ett ställe

För att du inte ska missa erbjudanden och rabattkod alla hjärtans dag kan du bli medlem hos oss. Du behöver endast ange din e-postadress så skickar vi rabatter, erbjudanden och rabattkoder direkt till din e-post. Då kommer du att få massor med smarta och roliga idéer på vad du kan ge i presenter. Oavsett om det är alla hjärtans dag eller någon annan bemärkelsedag.

Köp alla hjärtans dag presenter från dessa varumärken

Albrekts guld
Diamanter, guld och andra smycken till bra priser!
Varumärke
Albrekts Guld är en av landets ledande guldsmedkedjor.
Ingen kod ↓
Buttericks
Hitta allt till festen eller maskeraden!
Varumärke
Butterick’s Leco är ett av landets största fest- och maskeradföretag och har varit Festspecialist sedan 1903.
Ingen kod ↓
Fyndiq logo
Allt mellan himmel och jord!
Varumärke
Fyndiq kommer att fylla på med superfynd varje dag!
Guldfynd logo
Smycken, guld och diamanter på nätet!
Varumärke
Hos Guldfynd hittar du ringar, örhängen, halsband, armband, klockor, presenter, presentkort och acessoarer.
Hallberg guld logo
Guld & smycken till kampanjpriser
Kampanj
Ledorden kvalitet, kunskap och service har allt sedan Hallbergs Guld grundades 1860 stått i fokus för verksamheten.