BOOZT

Det nordiska teknikföretaget Boozt group fokuserar på att sälja livsstil och kläder på internet. De strävar efter att ge sina kunder en lättillgänglig shopping med god service. Dessutom utvecklar de kontinuerligt användbarheten på sina sidor, för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.
I webbshoppen finner du Boozt kläder för dam, herr och barn. Men även sportkläder, skönhetsprodukter samt textiler, dekorationer och möbler till hemmet.

Boozt outlet

I Booztoutlet kan du fynda designprylar och kläder till förmånliga priser. Under november månad 2022 får du dessutom upp till 60% rea utöver outlet-priset. I sortimentet finns väskor, jackor, accessoarer, och allt som behövs för din dukning. Dessutom kan du passa på och fynda både speglar och sittpuffar till vardagsrummet.

Har du hund? I outleten finns sköna bäddar, värmande jackor och smidiga tillbehör för de små liven. Med andra ord är sortimentet brett med både kläder och praktiska och fina saker till ditt hem.

Bli guidad till ditt köp

Vill du köpa en present? Ska du på fest och behöver passande klädsel? Eller, vill du ha tips på hur du kan inreda ditt hem? Då kan du kika på en av Boozts tipssidor. Där ger de förslag på presenter, outfits och dekorationer som du sedan enkelt lägger i din varukorg. På så vis slipper du spendera flera timmar på att leta genom hela sidan själv.

Dessutom har de alltid snabb leverans på 1-2 arbetsdagar och lätta returer. Till exempel, om du har köpt en present kan du skriva ut ett gåvokvitto, sedan kan mottagaren lämna tillbaka presenten mot ett presentkort, utan att du behöver göra något själv.

Rabattkod Boozt

Du får 15% Boozt rabattkod när du prenumererar på nyhetsbrev. I webbshoppen kan du även se om det finns seniorrabatt Boozt eller pensionärsrabatt Boozt. Under fliken “rabattkod” kan du enkelt se vilka aktuella erbjudanden som finns.

Boozt rea

Hos Booztlet är det alltid rea. Om du skriver upp dig på outletens nyhetsbrev får du dessutom 100 kronor extra att handla för. Men även på den vanliga sidan är det rea ibland. I Boozt rea dam kan du exempelvis få 40% rabatt på tusentals artiklar. Där kan du fynda plagg från till exempel; Britt Sisseck, Stella McCartney och Calvin Klein.

Även Boozt rea skor bjuder på populära märken för en billig peng. Gör ett kap på skor från Vagabond, Gant eller Tretorn med exempelvis 20% rabatt. Reorna sker då och då, så det gäller att hålla koll om det är något speciellt som du är sugen på.

Rabatter i samma kategori

Lindex logo
Mode & kläder för dam och barn!
Varumärke
Gäller tills vidare i butik och online, både på dam- och barnsortimentet. Kan inte kombineras med andra erbjudanden.
Gäller tills vidare i butik och online, både på dam- och barnsortimentet. Kan inte kombineras med andra erbjudanden. Show Less
Timarco Logo
Underkläder på nätet!
Varumärke
Brett utbud av underkläder (trosor, kalsonger, BHs och Sport-BHs) men även badkläder, skor och sportkläder.
Brett utbud av underkläder (trosor, kalsonger, BHs och Sport-BHs) men även badkläder, skor och sportkläder. Show Less