FARS DAG RABATTER

När fars dag närmar sig är det klokt att vara ute i tid när det kommer till att planera inför dagen. Det finns gott om fördelar med att planera i förväg. Du har större möjlighet att hitta fina farsdagspresenter samtidigt som du också kan hitta de bästa priserna. Dessutom har du tid att ordna med ett eventuellt firande i den form du vill ha det.

Läs mer om fars dag

Du kanske precis som så många andra, har varit ute i sista minuten vissa år. I så fall har du säkert konstaterat att det sällan leder till de mest kreativa gåvorna eller de mest uppskattade stunderna. Att planera och tänka till ordentligt är ofta en bra idé. Fars dag är inget undantag.

Ta reda på rätt datum för fars dag

Du har säkert hunnit vänja dig vid det faktum att fars dag inte infaller på samma datum varje år. I stället äger den här dagen rum andra söndagen i november. Du kanske har fått frågan av dina barn; när är fars dag? Här i Sverige kan du alltså alltid tryggt svara att det är söndag nummer två i november som gäller. Det kan dock vara bra att tänka på att den här dagen firas på andra datum i andra länder.

Så hittar du en riktigt bra fars dag present

Oavsett om du ska köpa farsdagspresenter till din egen högt älskade far eller om du ska hjälpa ett barn eller barnbarn att köpa en fin present är du sannolikt intresserad av att hitta förmånliga erbjudanden. Det finns gott om butiker som erbjuder fars dag rabatt. Många av dem finns online. Genom att söka på fars dag erbjudande går det exempelvis att få en rad tips. Här dyker det dock upp ytterligare ett skäl att vara ute i tid. I och med att många av dessa erbjudanden gäller i nätbutiker, krävs det att beställningen läggs såpass tidigt att leverans hinner ske innan den efterlängtade söndagen i november.

Fundera över tycke och smak

När du ska välja presenter inför fars dag bör du naturligtvis ha mottagaren i åtanke. Finns det något speciellt som intresserar den som ska bli firad? Är det bästa han vet att vistas i skog och mark? Försök då hitta något han kan ha nytta av i friluftslivet. Kanske kan du hitta en fars dag rabatt på nya vandringskängor eller en riktigt rymlig ryggsäck. Eller är det kanske så att den far du ska uppmärksamma tycker om att läsa? Försök i så fall att hitta en bok som kan skänka avkoppling och nöje, eller som kan ge fördjupade kunskaper i ett ämne som han brinner för.

Albrekts guld
Diamanter, guld och andra smycken till bra priser!
Varumärke
Albrekts Guld är en av landets ledande guldsmedkedjor.
Albrekts Guld är en av landets ledande guldsmedkedjor. Show Less
Ingen kod ↓
Buttericks
Hitta allt till festen eller maskeraden!
Varumärke
Butterick’s Leco är ett av landets största fest- och maskeradföretag och har varit Festspecialist sedan 1903.Show More
Butterick’s Leco är ett av landets största fest- och maskeradföretag och har varit Festspecialist sedan 1903. Show Less
Ingen kod ↓
Fyndiq logo
Allt mellan himmel och jord!
Varumärke
Fyndiq kommer att fylla på med superfynd varje dag!
Fyndiq kommer att fylla på med superfynd varje dag! Show Less
Guldfynd logo
Smycken, guld och diamanter på nätet!
Varumärke
Hos Guldfynd hittar du ringar, örhängen, halsband, armband, klockor, presenter, presentkort och acessoarer.Show More
Hos Guldfynd hittar du ringar, örhängen, halsband, armband, klockor, presenter, presentkort och acessoarer. Show Less
Hallberg guld logo
Guld & smycken till kampanjpriser
Kampanj
Ledorden kvalitet, kunskap och service har allt sedan Hallbergs Guld grundades 1860 stått i fokus för verksamheten.
Ledorden kvalitet, kunskap och service har allt sedan Hallbergs Guld grundades 1860 stått i fokus för verksamheten. Show Less

Tips! Köp fars dag presenter från dessa varumärken