FÖDELSEDAGSPRESENTER

De flesta uppskattar en present när det är dags att fylla år. Det viktigaste är inte värdet av vad som finns inuti paketet, det är tanken bakom presenten som räknas.

Läs mer om födelsesdagspresenter

Att hitta både bra och billiga presenter kan vara en aning klurigt. När du vet vad någon tycker om så blir det självklart lättare att välja en present. Samtidigt så behöver vi inte krångla till det. Att handla gåvor på internet går både smidigt och snabbt. Något vi uppskattar är att ha möjlighet att skicka ett paket direkt till den som fyller år, på så sätt kan du fira någons födelsedag även om du inte har möjlighet att ta dig dit. Dessutom slipper du att betala extra porto eller att gå till ditt postombud för att skicka presenten.

Personliga gåvor

Att ge bort personliga födelsedagsgåvor är numera enkelt. Möjligheterna är många i och med online shopping. Du kan bland annat framkalla fotografier, göra en almanacka av gamla minnen eller beställa ett graverat smycke. Hemsidor med försäljning av personliga gåvor har ofta rabatter, du kan då smidigt handla flera presenter vid samma beställning. Du och barnbarnen kanske har besökt en djurpark i sommar? Varför inte göra en almanacka av fotografierna och ge bort till barnen i födelsedagspresent.

Blommor direkt till dörren

Att skicka ett blombud har också blivit väldigt populärt. De har ofta leverans redan samma dag, vilket är perfekt om du råkar glömma bort en födelsedag. Utbudet varierar mellan både snittblommor och krukväxter. De flesta floristföretag erbjuder även lite mindre presenter som levereras i samband med blommorna. En ask choklad, ett par lotter eller en korg med kaffe och fikabröd.

Upplevelser för både stora och små

Upplevelsepresenter är numera lättillgängliga och blir uppskattade av i princip alla. Under många år var presentkortet populärt, numera är det upplevelser som gäller. Att ge bort en hotellövernattning, en dag på en nöjespark eller en helikoptertur är både spännande och ger minnen för livet. Varför inte ge bort en upplevelse som du själv vill följa med på. Kanske en helgkryssning med skaldjursbuffé?

Leksaker och böcker

Självklart ska vi inte glömma bort att det går att beställa de mesta via internet. Dessutom så brukar priserna vara lägre. Speciellt när det kommer till leksaker, böcker och hobbymaterial. Många sidor ger dessutom köparen valet att få varorna direkt inslagna i presentpapper.

Internet kan bli din bästa shoppingvän

Förmodligen kan du ibland känna att internet är en salig röra. Dock så kommer du att hitta mängder av erbjudanden, rabatter och billigare alternativ på internet än i den dagliga varuhandeln. Här delar vi med oss av ett tips till dig, som är ute efter en eller flera födelsedagspresenter. Leta efter inspiration och använd dig av sökmotorer, såsom google och liknande. Skriv in sökord som till exempel; rabatt födelsedagspresenter tonåring, personliga presenter eller födelsedagspresenter rabatter. Håll dina sökord korta men informativa. Slutligen klickar du på sök. Här kommer du att finna alla möjliga unika presenter till bra pris att ge bort till dina nära och kära.

Köp födelsedagspresenter från dessa varumärken

Albrekts guld
Diamanter, guld och andra smycken till bra priser!
Varumärke
Albrekts Guld är en av landets ledande guldsmedkedjor.
Ingen kod ↓
Buttericks
Hitta allt till festen eller maskeraden!
Varumärke
Butterick’s Leco är ett av landets största fest- och maskeradföretag och har varit Festspecialist sedan 1903.
Ingen kod ↓
Fyndiq logo
Allt mellan himmel och jord!
Varumärke
Fyndiq kommer att fylla på med superfynd varje dag!
Guldfynd logo
Smycken, guld och diamanter på nätet!
Varumärke
Hos Guldfynd hittar du ringar, örhängen, halsband, armband, klockor, presenter, presentkort och acessoarer.
Hallberg guld logo
Guld & smycken till kampanjpriser
Kampanj
Ledorden kvalitet, kunskap och service har allt sedan Hallbergs Guld grundades 1860 stått i fokus för verksamheten.