GYMGROSSISTEN

Gymgrossisten är nordens ledande aktör för gymprodukter i Norden. Med 13 000 produkter i sortimentet ger företaget ett komplett sortiment för träning i gymmet. Gymgrossisten är specialiserad på kosttillskott, sportnutrition, redskap, utrustning och kläder för träning. Den stora skalan av volymer när det gäller produkter gör att priserna kan hållas nere och attraktiva erbjudanden skapas.

Mer information om rabatter för pensionärer och seniorer hos Gymgrossisten

Seniorrabatt Gymgrossisten

Träning är något som många ägnar sig åt oavsett ålder. Som 55+ kan du dessutom dra nytta av den seniorrabatt som finns när du behöver något extra för din träning som Gymgrossisten kan erbjuda. Redan pressade priser blir ännu bättre när du använder den seniorrabatt som du som är 55+ har tillgång till.

Pensionärsrabatt Gymgrossisten

Ibland kan man behöva hjälp med sin träning och som pensionär kan det finnas speciella behov när man tränar. Hos gymgrossisten finns det mesta som du behöver för din träning och pensionärsrabatten som finns för dig som pensionär får du inte glömma bort att använda dig av när du vänder dig till ett ställe som gymgrossisten.