JÄMTKRAFT

Energibolaget Jämtkraft har sitt säte i Jämtland. De är specialiserade på att leverera förnybar el, hämtad direkt från naturen. Jämtkraft har som mål att leverera el med hög kvalitet samtidigt som de också ger bra service till sina kunder och håller låga priser.

Läs mer om Jämtkraft

Bolaget blev grundat redan 1889 och då hette bolaget Östersunds Elektriska Belysningsaktiebolag. Tillverkningen av el var till en början i en ganska liten skala, men har växt rejält över tid. Det var 1974 som Östersund, Krokom samt Åres kommuner blev ägare av bolaget. Idag ägs Jämtkraft till 98 procent av Östersunds kommun.

Jämtkraft elpris

Via Jämtkraft elnät erbjuder Jämtkraft sina kunde flera olika typer av elavtal. Du kan välja mellan antingen ett rörligt elpris, lokalpriset eller jämtpriset beroende på vad som passar dig bäst.

Jämtkraft elpris rörligt följer prisutvecklingen på elbörsen. Det innebär alltså att om du tecknar ett rörligt elavtal kan det pris du betalar för elen variera. Jämtkraft elnät erbjuder även det som de kallar för lokalpriset för dig som bor eller verkar i någon av ägarkommunerna Östersund, Åre eller Krokom. Med lokalpriset får du rabatt på både månadsavgift och varje kilowattimme du förbrukar.

När du kollar upp elpris Jämtkraft kommer du även hitta det som kallas för Jämtpriset. Det passar bra för dig som vill ha ett stabilt och tryggt elavtal.

Så här fungerar Jämtpriset

Med Jämtpriset får du ett elavtal med ett elpris som ligger stabilt över lång tid. Förvaltare på Jämtkraft bevakar elmarknaden och köper upp el som långsiktigt ska täcka även framtida elförbrukning. Det innebär alltså att du slipper oroa dig för elpriser som går upp och ner och att din elkostnad plötsligt ska skjuta i höjden.

Seniorrabatt Jämtkraft

När du tecknar ett elavtal hos Jämtkraft elnät kan du ofta få rabatt. Det betyder alltså att Jämtkraft elpris kan bli ännu bättre för dig som är 55+. Titta här nedan för att se hur du kan få seniorrabatt hos Jämtkraft elnät.

Rabatter i samma kategori

Elskling.se logo
Spara i genomsnitt 1800kr per år på ditt elavtal!
Kampanj
Utbudet är stort, det finns idag 120 elhandelsbolag på den svenska marknaden, som...Show More
Utbudet är stort, det finns idag 120 elhandelsbolag på den svenska marknaden, som tillsammans erbjuder de svenska hushållen över 5000 elavtal. Show Less
Fortum logo
Teckna elavtal för seniorer!
Kampanj
Gratis månadsavgift i 1 år, Rabatterat elpris så länge du är kund, Ren &...Show More
Gratis månadsavgift i 1 år, Rabatterat elpris så länge du är kund, Ren & fossilfri el utan bindningstid. Show Less
Göta Energi
500 kr rabatt!
Kampanj
Få 500 kr i rabatt på elen under det första året (ca 42 kr/månad). Ingen...Show More
Få 500 kr i rabatt på elen under det första året (ca 42 kr/månad). Ingen bindningstid, Show Less
ICA Försäkring logo NY
Tydlig och enkel djurförsäkring
Kampanj
I ICAs hundförsäkring och kattförsäkring ingår fria veterinärbesök hos den digitala...Show More
I ICAs hundförsäkring och kattförsäkring ingår fria veterinärbesök hos den digitala veterinärkliniken FirstVet. Show Less
Kortio logo
Hitta rätt kreditkort!
Varumärke
Kortio har samlat alla marknadens kreditkort och erbjudanden relaterade till kreditkort.
Kortio har samlat alla marknadens kreditkort och erbjudanden relaterade till kreditkort. Show Less
Skellefteå logo
100 % förnybar el till inköpspris
Kampanj
0 kronor i månadsavgift i 9 månader och en öresrabatt på det rörliga elpriset, som...Show More
0 kronor i månadsavgift i 9 månader och en öresrabatt på det rörliga elpriset, som motsvarar 7,5 öre/kWh inklusive moms. Show Less
1 års fri fast avgift på rörligt elavtal!
1 års fri fast avgift på rörligt elavtal!
Kampanj
Telge Energi är elbolaget som alltid utmanat branschen. Först sänkte de priserna, sen...Show More
Telge Energi är elbolaget som alltid utmanat branschen. Först sänkte de priserna, sen kämpade de mot kolkraften. Show Less