JÄMTKRAFT

Energibolaget Jämtkraft har sitt säte i Jämtland. De är specialiserade på att leverera förnybar el, hämtad direkt från naturen. Jämtkraft har som mål att leverera el med hög kvalitet samtidigt som de också ger bra service till sina kunder och håller låga priser.

Läs mer om Jämtkraft

Bolaget blev grundat redan 1889 och då hette bolaget Östersunds Elektriska Belysningsaktiebolag. Tillverkningen av el var till en början i en ganska liten skala, men har växt rejält över tid. Det var 1974 som Östersund, Krokom samt Åres kommuner blev ägare av bolaget. Idag ägs Jämtkraft till 98 procent av Östersunds kommun.

Jämtkraft elpris

Via Jämtkraft elnät erbjuder Jämtkraft sina kunde flera olika typer av elavtal. Du kan välja mellan antingen ett rörligt elpris, lokalpriset eller jämtpriset beroende på vad som passar dig bäst.

Jämtkraft elpris rörligt följer prisutvecklingen på elbörsen. Det innebär alltså att om du tecknar ett rörligt elavtal kan det pris du betalar för elen variera. Jämtkraft elnät erbjuder även det som de kallar för lokalpriset för dig som bor eller verkar i någon av ägarkommunerna Östersund, Åre eller Krokom. Med lokalpriset får du rabatt på både månadsavgift och varje kilowattimme du förbrukar.

När du kollar upp elpris Jämtkraft kommer du även hitta det som kallas för Jämtpriset. Det passar bra för dig som vill ha ett stabilt och tryggt elavtal.

Så här fungerar Jämtpriset

Med Jämtpriset får du ett elavtal med ett elpris som ligger stabilt över lång tid. Förvaltare på Jämtkraft bevakar elmarknaden och köper upp el som långsiktigt ska täcka även framtida elförbrukning. Det innebär alltså att du slipper oroa dig för elpriser som går upp och ner och att din elkostnad plötsligt ska skjuta i höjden.

Seniorrabatt Jämtkraft

När du tecknar ett elavtal hos Jämtkraft elnät kan du ofta få rabatt. Det betyder alltså att Jämtkraft elpris kan bli ännu bättre för dig som är 55+. Titta här nedan för att se hur du kan få seniorrabatt hos Jämtkraft elnät.

Rabatter i samma kategori

Kortio logo
Hitta rätt kreditkort!
Varumärke
Kortio har samlat alla marknadens kreditkort och erbjudanden relaterade till kreditkort.
Skellefteå logo
100% förnybar el till inköpspris i 9 månader!
Kampanj
0 kronor i månadsavgift (49 kr/mån, totalt värde 441 kr) och helt utan påslag (7,5 öre per kWh).
Elavtal med lägsta fastprisgaranti!
Elavtal med lägsta fastprisgaranti!
Kampanj
Om du hittar billigare fastprisavtal så prismatchar Svealands Elbolag det och ger i tillägg 1 öre/kWh i extra rabatt.
Ta första steget mot en högre framtida pension!
Ta första steget mot en högre framtida pension!
Kampanj
Samla din tjänstepension – sänk dina fondavgifter!