M-MAGASIN

M-magasin är en tidning som har relationer, hälsa och ekonomi i fokus och är en tidning för dig kvinna som fyllt 50 och vill känna till de senaste trenderna om kultur, skönhet och resor. Dessutom möter Amelia Adamo kända personer i välskrivna och intressanta intervjuer. M-magasin vill vara en tidning för dig 50+ kvinna som vill leva livet länge.

Fördjupning om M-magasin och deras erbjudanden till seniorer

Seniorrabatt M-Magasin

Det kan vara svårt att hänga med i de senaste trenderna och vad det är som är inne just nu men det är något som M-magasin kan hjälpa dig med. Tidningen är skriven för dig som är 50+ och du som är 55+ och har tillgång till seniorrabatt kan spara pengar som du kan lägga på annat och ändå njuta av allt vad M-magasin har att delge dig.

Pensionärsrabatt M-Magasin

En tidning för mogna kvinnor är M-magasin och då målgruppen är även för dig som är pensionär passar den perfekt för att ta del av det senaste inom hälsa, mode och skönhet eller om du bara vill fly vardagen en stund eller läsa någon trevlig intervju. Med pensionärsrabatt kan du dessutom göra det till ett bättre pris än det vanliga, så glöm inte den pensionärsrabatt som du som pensionär har tillgång till.