PENSIONÄRSRABATTER KRYSSNING

Som pensionär kan det vara trevligt att unna sig själv en kryssning oavsett om det är långt bort i fjärran eller på närmare håll. Och då är det bra att känna till att det går att få pensionärsrabatt och att researrangörer erbjuder just pensionärsrabatt till alla som är pensionärer och som är sugna på att åka på kryssning. En kryssning brukar liva upp tillvaron och med den pensionärsrabatt som du som pensionär har tillgång till, gör att du kan få dina kryssningar till ett billigare pris.

Läs mer om att åka på kryssning med rabatt

Kryssningar med Seniorrabatt

Finns det något mer härlig avkoppling än en kryssning? En möjlighet att fly verkligheten en stund och bara njuta av att vara ledig och fri.  Det finns kryssningar att göra både i Karibien, Medelhavet eller bara till Finland och Baltikum. Seniorrabatt finns att få för dig som är 55+ när du vill boka en kryssning. Seniorrabatt gör att du som senior 55+ kan spara pengar som du kan lägga på andra saker. 

Båtkryssningar Seniorrabatter

Det finns många ställen att kryssa till. Inte bara till ställen utanför Sveriges kuster, utan också till ställen långt bort som Karibien och Medelhavet. Oavsett vart du som 55+senior tänker kryssa finns det seniorrabatt att få. Därför får du inte glömma bort att använda seniorrabatten när du bokar en båtkryssning nästa gång.

Båtkryssningar Pensionärsrabatter

Shoppa eller bara koppla av – eller både och. En båtkryssning erbjuder många möjligheter. Och som pensionär brukar tiden finnas att göra en kryssning, oavsett om det bara är någon dag till Finland fram och tillbaka eller om det är för att njuta av det härliga norska fjordlandskapet med Hurtigruten. Vad du än väljer så finns det pensionärsrabatt att få för sig som är pensionär. Och med hjälp av pensionärsrabatten du som pensionär har rätt till, får du båtkryssningen till ett billigare pris.

tt-line logo
Färjetrafik sedan 1962
Varumärke
TT-Line erbjuder förutom överfarter till Tyskland, Polen och Litauen även shoppingresor och hotellpaket till mycket förmånliga priser.